Miért ekkora hype mindig az új iPhone megjelenése?
"Magyarországon az Apple jobban 2008 óta van jelen a köztudatban is az első nálunk kapható 3G mobiljukkal, ami hype volt,"
És szted ki használt 2008-ban a Nokia egyeduralma alatt iPhone-t? Sztem te vagy olyan, mint aki a Holdról jött, mert az iPhone a 4s szériától számít errefelé említésre méltónak, ez meg 12 éve volt kb.
"Ja, meg annyit, hogy a Youtubereknek pont az ilyen témából lesz nézettségük"
Szóval te is elismered, hogy hype van körülötte, akkor nem értem előző kommentedben mit magyarázol ennyit, hogy nincs is hype stb.
“ És szted ki használt 2008-ban a Nokia egyeduralma alatt iPhone-t? Sztem te vagy olyan, mint aki a Holdról jött, mert az iPhone a 4s szériától számít errefelé említésre méltónak, ez meg 12 éve volt kb.”
Pl én használtam Iphone-t 2008-ban. A Nokia egyeduralma, akkora már véget ért rég, elcseszték már előtte a dolgot.
Mert egy új terméket dobnak piacra ,amire sokak igényt fognak nyújtani.
Nem olyan nehéz szerintem kitalálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!