Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért ekkora hype mindig az...

Miért ekkora hype mindig az új iPhone megjelenése?

Figyelt kérdés
Tegnap este az Apple eventet élőben közvetítette számtalan hírportál, gyk-n is azóta nemtom hány kérdés, youtuberek élőztek, kommentszekciók tele voltak a kommentekkel stb. Minden éven ez van, akkora hype van a marketing miatt, csak tudnám mire. Minden éven ugyanaz a forgatókönyv. Mindenki tudja, hogy szeptemberbe iphone-t jelentenek be, előtte két hónappal már mindent tudni, hogy mik a specifikációk, előtte pár nappal már van fotó is fent sok helyen a telefonról, most is volt külföldi fórumokon és tényleg így is néz ki. Szóval semmi váratlan forgatókönyv, semmi meglepi, csak a szokásos sablon tematika, a szokásos üzletpolitika. Megjelenik az új sima széria, ami ugyanazt tudja, mint az előző pro már tudta, csak egy picit gyengébb és egy picit drágább, épp ezért ki is vezetik az előző pro-t, nehogy azt vegyék inkább sokan. Megjelenik a pro, aminek 10%-kal jobb a procija mindig az előzőnél, aminek szintén a felét se használta ki szinte senki teljesítményben. Minden újítást úgy adnak elő, mint valami technológiai forradalmat. Az USB C-t is, hogy mennyire jó, mostmár minden mindennel működik, nincs ennyi szemét kábel, ezzel megvédtük a környezetet stb (közben EU előírás kényszerítette őket erre). Mi az ami miatt mégis ekkora a felhajtás körülöttük?

2023. szept. 13. 12:18
1 2
 11/17 Morzsi007 ***** válasza:
41%
Ja, meg annyit, hogy a Youtubereknek pont az ilyen témából lesz nézettségük. Persze, hogy foglalkoznak vele. Na meg a hírportálok. Ha nem lenne Ukrán-Orosz “háború” mivel lenne tele a sok semmire való hírportál. Más sületlenséggel.
2023. szept. 13. 13:53
 12/17 A kérdező kommentje:

"Magyarországon az Apple jobban 2008 óta van jelen a köztudatban is az első nálunk kapható 3G mobiljukkal, ami hype volt,"

És szted ki használt 2008-ban a Nokia egyeduralma alatt iPhone-t? Sztem te vagy olyan, mint aki a Holdról jött, mert az iPhone a 4s szériától számít errefelé említésre méltónak, ez meg 12 éve volt kb.

2023. szept. 13. 16:33
 13/17 A kérdező kommentje:

"Ja, meg annyit, hogy a Youtubereknek pont az ilyen témából lesz nézettségük"

Szóval te is elismered, hogy hype van körülötte, akkor nem értem előző kommentedben mit magyarázol ennyit, hogy nincs is hype stb.

2023. szept. 13. 16:34
 14/17 anonim ***** válasza:
57%
Nagyon szépen összefoglaltad, nekem is ez a véleményem. Akkora szenzációt csinálnak belőle minden évben, nevetséges.:D Na, majd most jön a napokkal előtti lesátorozás az Apple üzletek előtt, le ne maradjanak az ájfonokról!:D Kabaré az egész! :D
2023. szept. 13. 16:41
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Hát a legagyibb terméket is reklámozni kell...
2023. szept. 13. 17:29
 16/17 Morzsi007 ***** válasza:
0%

“ És szted ki használt 2008-ban a Nokia egyeduralma alatt iPhone-t? Sztem te vagy olyan, mint aki a Holdról jött, mert az iPhone a 4s szériától számít errefelé említésre méltónak, ez meg 12 éve volt kb.”

Pl én használtam Iphone-t 2008-ban. A Nokia egyeduralma, akkora már véget ért rég, elcseszték már előtte a dolgot.

2023. szept. 13. 18:00
 17/17 anonim ***** válasza:
33%

Mert egy új terméket dobnak piacra ,amire sokak igényt fognak nyújtani.

Nem olyan nehéz szerintem kitalálni..

2023. szept. 13. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!