Az iPhone 15 gyakorlatilag egy iphone 14 pro?
Tehát szerinted sem ugyanaz gyakorlatilag... Már a 120 Hz is elég nagy különbség lenne.
"Már a 120 Hz is elég nagy különbség lenne."
Erre annyira rá van mindenki izgulva, közben egy hatalmas parasztvakítás. Ha nincs mindkettő egyszerre előtted, észre sem veszed a különbséget szinte. Videónézés közben pl. úgyis ugyanannyi a képfrissítés. Az meg, hogy a menüt görgetve talán egy kicsivel simább, ha nagyon alaposan nézed, sztem annyira keveset számít, hogy aki erre van izgulva annak egészségére. Én a mostnai androidos telómat is visszavettem 60 hz-re, csak az akksit merítette.
A 120Hz miatt nem merül az akksi, mert okosan van megoldva. Csak akkor 120Hz ha kell annyi, egyéb esetekben kevesebb.
Az akksi gondok korántsem voltak annyira jelentősek mint ahogy a médiában elővezették a témát. Túltolták szokás szerint hogy legyen kattintás....
És igen, kb ugyanaz a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!