Mennyibe fog szerintetek kerülni az Iphone 15 ?
Amerikában 100 vagy 200 $-ral lesz drágább, mint a 14-es volt. De Amerikában sok sok éve nem emeltek árat.
Ellenben a magyar piacon tavaly óriási áremelés volt, részben a forint gyenge árfolyama miatt. Viszont azóta a forint sokat erősödött, ami az idei dollárban történő áremelést szerintem némileg képes kompenzálni.
Tehát én arra számítok, hogy a magyar piacon nem lesz jelentős áremelés, mert amikor szeptemberben majd a forintos árat képzik, hiába a dollárban magasabb ár, a kedvezőbb forint árfolyam miatt szerintem a tavalyi ár szinten tartható. Amikor a 14-es mostani árát kalkulálták, 420-as EUR volt, most 370 alatt az árfolyam. A dollárt nem tudom fejből, de az arányok hasonlóak. A mostani erős forint szerintem simán ki tud kompenzálni 100-200 $-os kinti áremelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!