Mennyibe fog kerülni az Iphone 11 és 11 pro max, miután megjelent a 12 széria?
Én még mindig aszondom', hogy érdemes megnézni az XS grafikonját az árukeresőben. Jól látható, hogy ahogy bejött a 11-es széria, elkezdett csökkenni az ára, végül 300k alatt kötött ki.
Szóval itt is hasonló lesz a szitu, és bele fog telni pár hónapba.
Passz. Megintcsak az XS-sel tudok példálózni. Az is kb. 2 éves telefon már, de még újonnan megtudtam venni a Telekomnál nyár előtt kicsivel. És jópár helyen még mai napig kapható újonnan.
Ebből kiindulva bármi megeshet.
a 11 pro-t valszeg kivezetik, hiszen az konkurencia lenne a 12-nek. Úgyhogy fog csökkenni az ára és ahogy kifogynak a boltokból a készletek egész olcsón hozzá lehet majd jutni... figyelni kell.
A 11-et nem tom... biztos csökken majd az is valamennyit és szerintem meg is tartják
Ugye moast az SE, XR, 11, 11 pro kapható hivatalosan. Úgyhogy szerintem az XR-t és a 11 pro-t fogják eldobni és egy SE, 11, 12 (és változatai) széria lesz.
Igen, én is azt olvastam, hogy a 11 marad, a 11 pro meg a készlet erejéig lehet kapni. Hát akkor majd résen leszek. :)
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!