Iphone 11 vagy Samsung A71?
Nagy dontes elott allok, mert nem tudom melyiket vegyem meg és nem tudom eldonteni
Szerintetek melyiket erdemesebb megvennem es miert?
Megint nem jó az összehasonlítás, a két telefon nem egy kategória.
Az i11-et az S20+-hoz lehetne hasonlítani, közel ugyanannyiba kerülnek.
Ott pedig az S20+ a jobb (a szoftver is döntő szempont ugye, de az szubjektív).
#2: huawei mate 20 liteom volt
Viszont le akarom a Huaweit cserelni es eddig mindig androidom volt es egy csomo ember ajanlotta az iphonet.
Egy középkategóriás telefon után mindkettő nagy előrelépés lesz.
Jó az iPhone is egyébként, ha nincsenek olyan igényeid, amiket csak az Android tud kielégíteni.
Pl androidról nem tudsz iPhonra bluetooth al küldeni, meg nem tudsz apk fájl letölteni, vagyis az Apple nem engedi a fekete kalóz appok telepítését, és ezt jól teszi.:.
Az ilyen appok rengeteg vírust tartalmaznak, majd ha adatlopás lesz, az androidos se fikázza majd az almát tobább, itt fognak majd mea culpa zni
Gondolom te már megint az a vérpistike vagy, aki szerint a külső forrásokból telepítés csak a fekete kalózkodott alkalmazásokból áll. Ismételten: ha az új verzióban elrontanak valamit, vissza tudod rakni a régebbit, így nem kell cumizni. Vagy ha nem tetszik egy újítás, azt is gyorsan ki lehet lőni. Sikerült értelmezni?
Egyébként nem tudom, ki fikázta itt az almát, hiszen te jöttél ide háborogni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!