Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Le tudom még menteni az...

Le tudom még menteni az adatokat az iPhoneomról letiltás után?

Figyelt kérdés
Elfelejtettem az iPhoneom jelkódját amit nemrég állítottam be. Az iCloud-ba nem mentette le az adataim mert már be volt telve. Ha utólag veszem meg a nagyobb iCloud tárhelyet le tudja menteni a képeket és az adatokat a letiltott iPhone-omról?

2023. aug. 28. 17:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert ugye a szinkronizáláshoz kellene internethez csatlakozni…
2023. aug. 28. 17:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Van valami lehetőség hogy megszerezzem az adataimat róla?
2023. aug. 28. 17:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Bemész az Apple Hungary-hez

Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78, 1055

vagy felhívod a budapesti irodát holnap a 0680983435 megkérdezed tőlük telefonon

2023. aug. 28. 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Te kérdezted tegnap is? Írtam a módját hogyan lehet visszaállítani a jelkódot.

De ha már le van tiltva, mert sokszor adtad meg rosszul, akkor nem lehet vele mit kezdeni. Ami adatról nincs mentés az elveszett, mert most már csak visszaállítási módban, gyári állapotra lehet visszaállítani a telefont ami minden adat törlésével jár.

Egy telefont azért eressz meg a fenti számra! De ne legyen sok reményed.

2023. aug. 28. 18:25
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Add vissza a gazdájának.
2023. aug. 29. 10:25
 6/7 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Na, felhívtad az almásokat?

2023. aug. 29. 10:37
 7/7 A kérdező kommentje:

#6 Igen felhívtam őket, sajnos azt mondták hogy ilyen esetben csak törölni lehet a telefont és azok az adatok amik nincsenek elmentve elvesznek.

De köszönöm a tippet!

2023. aug. 29. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!