Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet letiltani az...

Hogyan lehet letiltani az automatikus képletöltést/képbetöltést az okostelefonokra telepíthető böngészőkben? Melyikben van erre lehetőség?

Figyelt kérdés

Konkrét példával.

Firefoxban meg lehet csinálni? Eddig nem találtam. Ha abban nem lehet megcsinálni, akkor melyikben?

Illetve, ha nem a böngészőben kell ezt elvégezni, akkor hol?

2023. febr. 10. 08:16
 1/6 A kérdező kommentje:
Android
2023. febr. 10. 08:22
 2/6 anonim ***** válasza:
42%
2023. febr. 10. 11:00
 3/6 A kérdező kommentje:

Próbálkoztam én, de nem tudtam, hogy mit lenne célszerű egyáltalán beírni a keresőbe, mert amikre kerestem, nem hozott releváns találatokat.

Köszönöm szépen, szóval akkor ezt kellett volna beírni.

Kipróbálom azt az alkalmazást. Köszi!

2023. febr. 10. 11:21
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
Szívesen...
2023. febr. 10. 11:26
 5/6 A kérdező kommentje:

Összesen 2 weboldalt szeretnék így megnyitni. Az egyik egy angol nyelvű honlap, a másik pedig a Google translate, ugyanis az angol nyelvtudásom nem olyan biztos.

A Google translate-tel az egész weboldalt le tudnám fordíttatni.

De abban a Violoncelloban sajnos nem működik a Google translate.

Van vmi másik ötleted? Olyan, amiben működik a Google translate?

2023. febr. 10. 12:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Oszd meg az oldalt a Google Fordító alkalmazással (ha megvan) bármelyik böngészőben (szokott lenni Megosztás (Share via azt hiszem) menüpont).
2023. febr. 10. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!