Hogyan lehet Androidról (7.1. ) az okostelefonommal készített fotók Google Drive fiókomra és a Google Fotók való automatikus feltöltését meggátolni?
Nagyon telíti a Google fiókomat így, amit wifi közelben vagyok, már indul is a feltöltés. Nekem elég, ha időnként az SD kártyáról merevlemezre másolom a képeket, nem kell külön biztonsági mentés.
Köszönöm
"Nagyon telíti a Google fiókomat"
Valamiért nekem gyanús, hogy:
- mégsincs olyan szuper fotoizé a telefonodban
- nem olvastad el a google működési szabályzatát.
1-es: csak a Samsung Cloud-ban tudtam megtenni, amit írtál (okostelefon: Samsung Galaxy J5),a gmail-ben nem. A Samsung Cloud-ban viszont be volt állítva a képszinkronizálás valóban, amit kikapcsoltam. Remélem, ennyi elég lesz, a Gmail-es appban és a Fényképek/Galéria app-ban nem láttam kikapcsolási lehetőségeket. Lehet, csak én nem találom.
2-es. Itt arra gondolsz (2. pontod), hogy a gmail esetleg nem engedi a szinkronizálás kikapcsolását? Megnéztem a szabályzatot, de nem láttam erről infót.
szerintem ez a megoldás számodra:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!