Nem trollkodásból de miert vannak olyan nagyra az iPhone tulajok amikor azok a telefonok is bugolnak, lefagynak, néha belassúlnak?
Ne általánosíts!
Az androidosok is nagymellénnyel ide irogatnak, hogy milyen car az alma, (de közben max csak TV.-ben látta).
Nézd, ha már annyi pénzt kifizettek valamiért, akkor nem fogják sz.rnak tartani. Sima pszichológia.
Ha valami drága, akkor presztízs jelent, akkor is, ha nem jobb, vagy nem sokkal jobb, mint a harmad annyiba kerülő társa.
1
EZ lehet, de legalább nem kellett érte annyit fizetni :)
15:15
Nem? Nézz meg egy Samu vagy Huawei csúcskategóriát (vagy annyi vagy több)
Az Apple MINIMUM 5-6 évig kap OS frissítést !!! Tehát az akár 8 évig is telefon lesz
Az egyik családtagomnak van 5-6 éves androidja tudod te milyen lassú az a telefon?
Nekem volt androidom, hát inkább hagyjuk…
Nekem is van 5-6 éves Androidom, semmi baja.
Mellesleg pont az Apple ellen voltak vizsgálatok tervezett elavulás miatt, és hogy direkt lassítják be a telefonjaikat egy idő után.0
15:22
Ez propaganda mondjuk egy Amerika ellenes rendszerben mit vársz ?
Ha rákeresel a Samuról is vannak ám hírek…
Bár a keletiek meg kémkednek a szőke herceg se véletlen szankcionálta őket,
3. Ami durva volt, míg Androidos voltam, hogy kikapcsolt állapotban (lekerült) tudta hogy merre jártam… bekapcsolom otthon és megkérdezi hogy értékelem azt a bevásárlóközpontot… (ezt ismerősnek is elmondtam, nekik hasonló volt, ők beszélgettek útközben valamiről, otthon meg olyan hirdetéseket kapott, meg mesélte hogy a cégnél be se viszik a tárgyalóba a telefont…
Én nem android ellen vagyok, de ott csak a Pixel jöhet szóba.
" ők beszélgettek útközben valamiről, otthon meg olyan hirdetéseket kapott, meg mesélte hogy a cégnél be se viszik a tárgyalóba a telefont…"
EZ urban legend, fszság.
15:32
Nem az! Nézz utána, többen megerősítettek.
15:32
Az is urban legend (bár nagy nemzethy országban nem tudom miért nem csodálatos nyelvünket használjuk), hogy beírod a Google.-be hogy fűnyíró és olyan hirdetéseket dob fel Mark közösségi oldala?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!