Milyen telefont vegyek egy Galaxy S20 FE helyett?
Pixel nem kap tovább frissítést, mint egy csúcs Galaxy.
Ha nagyon naprakész telefont szeretnél akkor az Apple háza táján érdemes nézelődni.
Azt tudom hogy a pixelek 3 főverzió, plusz 2 év biztonságit kapnak. Az egyébként nem rossz. A Galaxy-k meg 4 főverziót és 1 biztonságit. Én minimum 3 évre vennék telefont, szóval akár szóba jöhetne a Pixel, bár én azért elég sok rosszat is hallottam róluk. Kamerában jók, de középszerű telefonok. Az áruk mondjuk tényleg nagyon jó. Az Apple nem jöhet szóba mert a sima szériát nem tartom jónak a 60 Hz és a zoomképességek hiánya miatt. A Pro pedig már kilóg a költségkeretből. Elég csúnya telefonoknak is tartom őket, bár a kinézet alapvetően másodlagos számomra.
Szóval van akkor eddig a Pixel 7 Pro mint javaslat. Az S23 milyen? Még pont bele férne nekem árban. A specifikációk alapján nem tűnik rossznak.
Nem marketing duma, nézz utána mobilaréna fórumokon és kérdezd nyugodtan a tulajokat.
Google sem nyújt semmi átlag felettit a 2 főverzióval + 1 év biztonsági frissítéssel.
Akinek ez a célja továbbra is csak az Apple lesz megfelelő, nem Istenítés hanem szimplán tény.(annak ellenére, hogy Android is ugyan úgy használható évekig update nélkül, elvégre az appokat foltozzák ugyan úgy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!