Milyen telefont vegyek Galaxy S10 helyett?
Itt az ideje új telefont vennem és a Samsung Galaxy S10 fogott meg a leginkább, nagyon tetszik az egész készülék, főleg az hogy gyönyörű képeket készít és nekem fontos, hogy a képek jó minőségűek legyenek. Ez talán a legfontosabb szempont.
Lenne is rá pénzem, de egyszerűen sajnálok 200.000+ forintot kiadni egy telefonért, jesszusom!
Olyan nagyon sok mindenre nem szoktam használni a telefont. Messenger, YouTube, Google dolgok(gmail, drive, stb.) Viszont az fontos lenne, hogy jó minőségű képeket készítsen.
Milyen olcsóbb alternatívát ajánlanátok?
Én szeretnék maradni a Samsungnál és az sem jó, ha hatalmas a telefon, mert viszonylag kicsi a kezem. Az S10 mérete tök jó lett volna.
Köszi a válaszokat, ígéretesnek tűnik a készülék, majd utána nézek :)
#3 értem mit mondasz, de nálam egy telefon nem az "álom" kategória, inkább a kényelem. Hiába szeretném az S10-t, tudom, hogy nincs rá szükségem annyira, mint amennyit kiadnék érte, úgyhogy inkább csak a "szemem kívánja" kategóriába sorolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!