Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jól tettem hogy a 5g helyett...

Jól tettem hogy a 5g helyett 4g telot rendeltem?

Figyelt kérdés
Egy Samsung galaxy a 32 és én one +nord és ugyan annyiba kerül mind a 2 mobil de én a samsungot választottam mer jobban tetszett de mindenki azt mondja hogy one +jobb lett volna

2022. jan. 23. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak az 5G miatt nem érdemes azt a telefont venni.

Csak akkor ha ki is használod azt a sávszélességet és a díjcsomagod is 5G-s. A Telekomnál például csak a két legdrágább mobilnetcsomagban van 5G. A feltöltő kártyás előfizetésekhez meg azt hiszem nem is lehet kérni.

Átlag felhasználónak bőven elég a 4G nyújtotta sebesség.

2022. jan. 23. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
5g jelenleg csak vakítás, 4g az emberek 95%nak elég.
2022. jan. 23. 22:48
 3/6 meszike91 ***** válasza:
100%
Mire az 5G-t kihasználnád szerintem megint telefont fogsz cserélni. Jelenleg a 4G még mindenre elég.
2022. jan. 24. 00:03
 4/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nekem új telóm van, 5G-s és a számlacsomag is tudja ezt, de semmi változást nem veszek észre a 4G-hez képest.
2022. jan. 24. 06:56
 5/6 anonim ***** válasza:

A "jobb" inkább egyes jellemzőkre alkalmazható. Itt egy összehasonlítás, döntsd el (így utólag), hogy jobb lett volna-e.

[link]

2022. jan. 24. 09:04
 6/6 anonim ***** válasza:

A két Samsung Galaxy A32 specifikációkban is eltér.

A 4G változat super amoled kijelzőt kapott, míg az 5G TFT-t. A kijelző képe a 4G verziónál jobb.

A 4G változatba egyszerre 3 kártyát tehetünk, 2 SIM és 1 SD-t. Az 5G-nél csak 2-őt, vagy 2 SIM-et, vagy 1 SIM és 1 SD kártyát.

Az 5G változat erősebb processzorral rendelkezik, ezért egy picivel gyorsabb, kb. 20%-al erősebb.

Az 5G változat legnagyobb előnye, hogy tudja az 5G hálózatot. Egyébként kompromisszum ez a készülék, mert a Samsung célja ennél a modellnél az volt, hogy a legolcsóbb áron elhozza az 5G-t.

Aki nem használja ki az 5G előnyeit, a 4G verzió előnyösebb, vagy egy másik modell. Ha viszont valaki kifejezetten 5G telefont keres és szeretne, ár és érték arányban ez az egyik legjobb választás, különösen használtan nagyon jó árban meg lehet kapni.

Az 5G-hez viszont olyan csomag is kell, ami tudja, meg lefedettség is szükséges (szerencsére utóbbi mára már egyre több helyen elérhető). Nekem az 5G verzió van, korlátlan mobilinternettel, napi átlag 3-5 Gb el is fogy, pedig nem ez a fő internetem, forgalmi korlátos nettel nem is nagyon érné meg és nem lehetne kihasználni az 5G hálózat előnyeit.

febr. 3. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!