Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy van pofája az Apple-nek...

Hogy van pofája az Apple-nek 2023-ban még mindig 60 Hz-s kijelzőjű telefont megjelentetni?

Figyelt kérdés
Előreláthatólag a szeptemberben megjelenő iPhone 15 is 60 Hz képfrissítést kap. Ezt 2023 végéhez közeledve hogy van képe megtenni 300 ezer ft feletti árazással? Már 80 ezer forintért is elvárás egy minimum 90 Hz, és nem érdekel, hogy az Apple fanatikusok megeszik azt a kamu dumát, hogy ez a rendszer 60 Hz-n is olyan gyors, hogy 120-nak tűnik. Rohadtul nem tűnik annak, csak a sok iPhone felhasználónak ezek szerint sosem volt még 120 Hz a kezében, hogy mennyire simán folyik a kijelző, ahogy a menüt meg a böngészőt görgetni rajta. Már alig tudok gyártót mondani, aki egy 90 Hz-t ne rakna a telefonba még a középkategóriában is. Felmerül a kérdés, hogyha én iPhone-t szeretnék venni, akkor tulajdonképpen mit kapok én azért, hogy kifizetek olyan kb 380 ezer ft-ot az új telefonért?

2023. aug. 12. 15:43
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
#20 a kérdés szempontjából ez viszont senkit se érdekel xd
2023. aug. 13. 14:05
 22/40 anonim ***** válasza:
65%
remelem az iphone 20 is 60 hz-es lesz
2023. aug. 13. 14:22
 23/40 anonim ***** válasza:
40%

"Egyébként semmivel se tud többet mint egy harmadannyiba kerülő Androidos telefon."

Helyesbítek, semmivel sem tud többet mint egy ugyan annyiba kerülő Androidos telefon. Azért egy harmad annyiba kerülö telefon nyilván kevesebbet tud. Az viszont totális pofátlanság hogy 60 hz a kijelzője. 60Hz-es kijelző a Z flip külső felén van. Azt még elnézem, de az is necces egy félmilliós telefonnál. Ez viszont tényleg gáz. Majd két év múlva meg jön a nagy bejelentés hogy 120 Hz kerül a sima Apple telefonba és hogy ez micsoda áttörés. Szerintem gusztustalan egy cégpolitika és már csak ezért sem veszek többé Apple terméket (max ipadet), a következő telefonom már csak dacból is Galaxy lesz.

2023. aug. 13. 14:35
 24/40 A kérdező kommentje:

"Majd két év múlva meg jön a nagy bejelentés hogy 120 Hz kerül a sima Apple telefonba"

Egyébként tényleg így szoktak mindennel. Amikor már minden gyártó amoled kijelzőt használt, és már csak ők égették magukat ips-el, akkor is csak a csúcsba tették az amoledet (amit a Samsungtól vettek), és akkor is saját nevet kapott és előadták, hogy ez hiper szuper retina amoled kijelző, ami jobban amoled mint egy sima amoled xD. Kb ez volt a marketing maszlag, ilyen szinten nézik zombinak a vevőiket, ebből ez jön le nekem. USB C-t se maguktól raknak bele, hanem mert mostmár elő van írva, hogy EU területen csak USB C-vel adható el egy telefon, emiatt kénytelenek voltak változtatni. Különben még szerintem a következő is simán kijött volna lightning csatlakozóval. Szerencsére a jogszabályok kicsit terelgetik őket is, hogy azért totál h.lyének se vegyék a vásárlókat. Franciaországban egyébként töltőt és fülhallgatót is kénytelenek adni a mobilokhoz, ugyanis a franciáknál volt annyi eszük, hogy törvényt hoztak, hogy kötelező a telefonhoz töltőt és fülhallgatót is adni. Kb EU-s szinten is így kellene korlátot szabni a kreténségnek.

2023. aug. 13. 15:00
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Miert rakjanak bele 120 Hz-es kijelzot ha igy is megveszik?
2023. aug. 13. 15:42
 26/40 anonim ***** válasza:
40%
25. Mert sokan szeretik az Ios-t, de szeretnének egy normális kijelzőt anélkül hogy csúcskategóriás modellt kéne venni. Már az is sokat számítana ha 90 Hz lenne. Csak azért nem tesznek bele mert nem akarnak és ez az undorító. Engem nagyon zavarna a 60 Hz.
2023. aug. 13. 18:04
 27/40 anonim ***** válasza:
55%
7 egy iphon t egy átlag ember bőven meg tud engedni magának
2023. aug. 14. 06:54
 28/40 anonim ***** válasza:
Az iphone nem csak 60hz es kijelzőt gyárt, innentől értelmetlen a kérdés
2023. aug. 14. 07:00
 29/40 A kérdező kommentje:
Nyilván én is megengedhetem magamnak, nem erről volt szó, ezt csak max az a pár észlény találta ki, aki ezzel jött az elején. Csupán h.lye lennék ezt venni, ha ugyanezért a pénzért, vagy még ennyiért sem, más gyártó többet nyújt. Egyébként azért ne mondj már h.lyeségeket, átlag ember rohadtul nem engedhet meg magának 400 ezret egy telefonra. Nekem egy ismerősömnek 5 éves A6-os Audija van, keres havi 700 ezret nettóba, meg ezt azt, és megmondta, hogy elvből se adna ki 300 ezernél többet. Tehát akik megengedhetnék maguknak, sem adnak ki sokan. Másoknak meg a nettója sincs annyi, mint egy iPhone 14. Az átlag bér is eleve ekörül van itthon, szóval amit írtál nem valid.
2023. aug. 14. 07:01
 30/40 anonim ***** válasza:
65%

Amit írtam az igaz. Egy iphone 800 dollárba kerül.

Az éves átlagkereset 78 642 dollár

Ennyiből bőven kijön egy iphone

2023. aug. 14. 07:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!