Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy van pofája az Apple-nek...

Hogy van pofája az Apple-nek 2023-ban még mindig 60 Hz-s kijelzőjű telefont megjelentetni?

Figyelt kérdés
Előreláthatólag a szeptemberben megjelenő iPhone 15 is 60 Hz képfrissítést kap. Ezt 2023 végéhez közeledve hogy van képe megtenni 300 ezer ft feletti árazással? Már 80 ezer forintért is elvárás egy minimum 90 Hz, és nem érdekel, hogy az Apple fanatikusok megeszik azt a kamu dumát, hogy ez a rendszer 60 Hz-n is olyan gyors, hogy 120-nak tűnik. Rohadtul nem tűnik annak, csak a sok iPhone felhasználónak ezek szerint sosem volt még 120 Hz a kezében, hogy mennyire simán folyik a kijelző, ahogy a menüt meg a böngészőt görgetni rajta. Már alig tudok gyártót mondani, aki egy 90 Hz-t ne rakna a telefonba még a középkategóriában is. Felmerül a kérdés, hogyha én iPhone-t szeretnék venni, akkor tulajdonképpen mit kapok én azért, hogy kifizetek olyan kb 380 ezer ft-ot az új telefonért?

2023. aug. 12. 15:43
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
#15 pedig van különbség, hiába allítod, hogy nincs. Ez tényleg szemmel látható, és sokkal jobb felhasználói élményt ad. Ha nekem nem hiszed el, legalább az összes valamirevaló tech videósnak hidd el, aki szintén elmondta sokszor, hogy érzékelhető a különbség. Én amikor végre egy Galaxy S20-at fogtam a kezembe a régi iPhone 7-em helyett, utána újra megfogva az iPhonet, mintha fényéveket lassult volna, teljesen megszokta a szemem és az elmém a 120 Hz folyékonyságát, és utána masodperceknek tűnt, mire reagált iPhone-n a kijelző arra, hogy az ujjammal elhúztam a menüt. Ez a mindennapokban sokkal kellemesebb érzetet kelt, ha 120 Hz-vel gördül, és azemberi elme a 60 és 120 Hz közt még érzékeli a különbséget, 120 Hz felett már tényleg nem, a 144 Hz már szerintem is parasztvakítás, a 120 viszont a 60-hoz képest érezhető, ezt tapasztalatból írom, és már egy Galaxy a34 is tudja 120 ezerért. Igazából az alsó középkategóriától felfele ez már elvárás, ezért is fura, és érthetetlen számomra, hogy 300 ezer ft felett ma még eladható egy mobil 60 Hz-el. Ez mindegy, hogy ki mekkora Jani, meg gazdag, meg menő csávó, ahogy, itt prezentálta magát egy korábbi kommentelő, ez egyszerűen egy sz.r üzlet.
2023. aug. 12. 20:18
 12/40 anonim ***** válasza:
58%

15, nem igaz, hogy nem veszed eszre a kulonbseget a 60 es a 120 kozott.

Kb 2 hete probaltam ki a haverom telefonjat (13 pro max) es egybol eszrevettem, hogy ez nem 60 Hz-es, nagyon sok kulonbseg van, persze ha mar megszokja a szemed, utanna mar nem lehet eszrevenni, csak ha ott van mellette egy 60 Hz-es telefon is, de ha 120 Hz utan vissza valtasz 60-ra azt fogod mondani hogy nagyon szar, haverom azt mondta, hogy addig nem vesz uj iPhone-t amig az alap modelleken nem lesz legalabb 120 Hz.

2023. aug. 12. 20:26
 13/40 anonim ***** válasza:
10%

18

ezen én is gondolgodtam már, hogy lehet ideje lenne lelépni, csak jelenleg nincs rá lehetőségem. Nagyon sok ember ilyen sajnos ebben az országban, nagyon sok az irigy is. Külföldiekkel nincs sok tapasztalatom, csak külföldi youtubereket nézek, nagy részük motovlogger, de egyik sem kap olyan kommenteket mint a magyarok.

Nem tudom ki ismeri zsiros deszkát, Japánban el és magyarul csinál videókat. Elképesztoen sok irigy kommentet kap, hogy honnan van neki pénze Gopro-ra, vagy olyan drága motorra, stb.

Ilyen kommenteket egyik külföldinél sem láttam eddig, nem is beszélt róluk senki akiket nézek.

2023. aug. 12. 21:01
 14/40 anonim ***** válasza:
17* töröltek egy választ
2023. aug. 12. 21:02
 15/40 anonim ***** válasza:
0%

Innentől kezdve nekem jöhet bárki hz-kkel, inkább fizetek egy iPhone-ért 300+ ezret ami 6 évig telefon, mint egy fos Androidért ugyanennyit, ami 3 év múlva majd akad meg belassul, amikor meg el akarom adni, akkor hirdethetem 50 ezer forintért, de még úgy sem kell a kutyának sem, mert épeszű ember nem vesz 3 éves Androidot, mert mindenki tisztában van vele hogy 3 év után kuka az összes.

Érdekes nekem egy “ugyanennyibe kerülő fos android is” telefonom van, mégis lenyomja az iPhone-t… Vedd észre hogy a csúcs telefon az is marad, egy iPhone 14 meg egy S23 is :) Ne az olcsó androidot vesd össze az iphone-al

2023. aug. 13. 07:02
 16/40 A kérdező kommentje:

"A 13-as válaszoló pontosan azért hagyta el az országot, amiért én is."

Még mindig itt vagy? Gondolom a pipáid alapján, te vagy az a nagyokos, aki "megteheti", hogx iPhone-t vesz, és nem olvassa a kommentem, mert nem foglalkozik id..tákkal, ennek ellenére még .indig írja a fél oldalas válaszokat. 🤡

Nem, az a válaszoló azért ment ki Németbe, amiért a 90% kimegy. Nem a sz.r Orbán kormány miatt, hanem mert saját magával is gondja van valszeg, és mindenki más a h.lye meg a környezete stb. Ismerem az ilyet. Kimegy Németbe 1-2 ezer euróért ürüléket talicskázni, egy koszos munkásszállón lakni 7 másik emberrel, majd hazafele lobogtatha a farkát, hogy mennyire jól keres. Közben pesig itthon is lehet boldogulni. A sok magyarokat szidó pesig elsüllyedhet szégyenében. Ugyanúgy vannak h.lyék minden országban, csak másho mégse szidják a saját nemzetüket. Valaki azzal érvelt, hogy sehol nincs ennyi gyűlölködő komment. Dehogynem. Nézzetek meg akármilyen külföldi politikai tartalmat, alatta ugyanolyan mocskolódás va társadalmi rétegek közt. Külföldön is ugyanúgy mocskolódnak egy Audi vagy BMW, Android vagy Ios, Intel vagy AMD stb témán. Ez nem nemzeti kérdés, hamem ilyen az emberi természet. Törzsi harcok, klikkesedések, elszigetelődés stb. Amerikában is ugyanúgy megy a szegények vs gazdagok, republikánusok vs demokraták vita. Társadalmi szakadékok, törzsi harcok mindenhol vannak. Ez csak a ti magyargyűlölő mindsetetek, hogy ez csak nálunk van. Közben meg egyhangúan a te, és a külföldre menekült kommentelő hozzászólásait pontozta le mára már több felhasználó is. Akkor kivel is van a baj? Az itteni kommentelők közt pontosan te vagy csak és kizárólag a gyűlölködő, mert te még most sem a témára reflektálsz érdemben, hanem engem támadsz, hiába törölték már több értelmetlen mocskolódó kommented.

"Képtelen vagy elfogadni azt a tényt, hogy vannak emberek, akiket nem érdekelnek a HZ-k, csupán egy jó telefont akarnak használni."

Én nem ezt nem tudom elfogadni, hanem hogy egy gyártó hogy teheti meg, hogy h.lyének veszi a felhasználóit évek óta. Erre kerestem a válaszokat, csak úgy elmélkedés szintjén tettem fel a kérdést, hátha valaki el tudja nekem magyarázni, de ezek szerint erre nijcs magyarázat. Szoktam tudjátok elmélkedni, lehet, hogy nektek nem megy, de egyetemi végzettséggel, itthon boldogulva erre van is szabadidőm, meg szeretek gondolkodni. Nekem ugyanis megy ez is.

"Nem véletlenül az Apple a sereghajtó az okos telefonok terén."

Na, például még a szavak jelentésével is gondba vagy, és még te oktatsz ki engem. Segítek. Mivel az előző mondatod alapján nyilván azt szeretted volna kifejezni, hogy mennyire király az Apple, valszeg azt akartad írni, hogy ő a vezető az okostelefonok eladásában. A sereghajtó az az utolsót jelenti, nemtom tudtad-e, mostmár tudod.

"Neked lehet hogy státuszszimbólum egy telefon, másnak egy használati tárgy."

Megint ellentmondasz saját magadnak. Pont te vagánykodtál azzal, hogy te megteheted, hogy ájfóónt használj, tehát pont te voltál az, aki státuszként tekintve odamondtál nekem, hogy te megteheted, mert te király vagy.

"Viszont te sürgősen keress fel egy pszichológust, mert ha ennyire képtelen vagy elfogadni azt, hogy nem mindenki gondolkodik úgy mint te, akkor kezelésre szorulsz. Nem szégyen beismerni hogy mentális beteg vagy, az sokkal nagyobb szégyen, ha nem kérsz segítséget kisfiú"

Mondja ezt egy frusztrált, sértődött, 15 éves szinten lévő, akin annyira látszik az agresszió, és az elemi düh, amit mi sem bizonyít jobban, mint az elején a folyamatos ellentmondásaid, minthogy nem olvasod amit írok, mert i..óta vagyok, közben ha nem olvasod, honnan tudod miről szól. Akkor nem foglalkozol velem, közben azóta is sértődötten puffogsz, ezek a szavak pedig, hogy "kisfiú" és társai, csak arra utalnak, hogy te ezt a kommentet is rángatózó, habzó szájjal írtad meg a dühtől forrongva. Szóval kettőnk közül elgondolkodtató ki szorul pszichológusra. Aki kiírt egy egyszerű elmélkedő kérdést, vagy aki egy anonim felhasználót a sokadik kommentben igyekszik mocskolni anélkül, hogy ismerné, és folyamatosan ellent mond saját magának. 🤡 A válaszaid hadznossága alapján veled vannnak inkább a gondok.

2023. aug. 13. 08:08
 17/40 anonim ***** válasza:
0%

🤡---tetszik az aláírásod kisfiú :)

Megint mit dühöngtél itt? Mondtam, hogy nem olvasom el, ellenben jót nevetek :)

2023. aug. 13. 08:16
 18/40 A kérdező kommentje:

"Mondtam, hogy nem olvasom el, ellenben jót nevetek "

Én is rajtad, hidd el. Meg az önellentmondásaidon, amit észre sem veszel a mentális gondjaid miatt. 🤡

2023. aug. 13. 08:18
 19/40 A kérdező kommentje:
Na, törölték is a válaszod te nagyokos. Ezek szerint más szerint is veled van a baj.
2023. aug. 13. 11:40
 20/40 anonim ***** válasza:
0%
Pont azért irtam hogy jelenleg nincs rá lehetőségem kimenni mert nem munkásszálóra megyek, oda most is mehetnék
2023. aug. 13. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!