Hogy lehet még mindig 100%-on az akkumulátor kapacitás?
Nálam xiaomi redmi note 10 pro van és nálam is aksi elvileg 100%-os pedig több, mint 2 éves.
Elég sokat nyomkodtam játszottam különféle combosabb játékokkal :D
Szóval ez sok mindentől függ.
Hogyan töltöd. Mennyire melegszik túl a telefon és így az akksi is.
Van ilyen.
Anyámnak 2 év után esett le 99%-ra az iphone 12-ese. Majdnem 2 évesen ránéztem 100%-on volt, onnantól gyakrabban rápillantottam, pár hónap elteltével lett 99%-os. Használja, de nem napi 8 órát, nincs Facebookja. 🙂
Ha nem gyilkolod, akkor ne gyilkolódik meg hamar.
Nekem 91%-on van a 13 pro max. Nem hajtom agyon. Nekemis kb így volt, hogy sokáig maradt 100%-on. Aztán "hirtelen" csökkent le 91-re.
Nem lehet egyforma kapacitású akkukat gyártani, ezért egy alacsonyabb átlagértéket határoznak meg, névleges kapacitásként. A gyártó így kivédi azokat a reklamációkat, ami egy átlag ostoba amerikai vásárlótól is elvárható, mielőtt beperli a céget.
Viszont ehhez képest némelyik akku 105 vagy 110 %-ra is sikerülhet véletlenül és így tovább.
De a telefon legfeljebb 100 %-ot mutat, így a tartalék egy ideig rejtve marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!