Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meg merjem venni a Samsung...

Meg merjem venni a Samsung Galaxy Z Flip 3-at?

Figyelt kérdés

Ez a modell tetszik a legjobban, a Z Flip 4 kb. semmi újat nem mutat csak az akkumulátor terén, de jelenleg iPhone 6S-em van, és ennek az akkumulátorával is simán elvagyok, emiatt nem szeretném azt megvenni többért.

Viszont van egy kis gondom. 1 év garancia van mellé, de nem gyári.

Na most én olvastam olyat hogy a semmiből befolyt a képernyője, és a Samsung nem javította garanciálisan, mert elvileg a felhasználó hibája. (Az pont gyári garanciás volt-gondolom.) Kijelzőcsere 160 ezer körül van. Ugyanakkor azt is olvastam hogy ez akkor történik ha a középső részen feljön a gyári fólia, tehát annyira kell odafigyelni hogy cserélve legyen ha elkezd feljönni.

Anyunak is Z Flip 3 van, azt mondja évente-fél évente kell cseréltetni rajta, ez 20 ezer forint.

Meg merjem venni? Amit tudni kell rólam hogy tanuló vagyok, tehát a fóliacseréket tudom állni, de ha nálam is befolyik a képernyő jövő nyárig sehonnan nem fogok tudni 150+ ezerért kijelzőt cseréltetni. (Akkor el tudok majd menni diákmunkára.) Mondjuk ha ez megtörténik biztos veszek inkább másikat.

Egyébként én a telefonjaimra oda szoktam figyelni, meg nem is történt még olyan hogy garanciát kellett volna érvényesítenem bármiért. Csak úgy érzem lutri hogy jó készüléket kapok vagy olyat ami tönkremegy fél év után.

#Samsung #Samsung Galaxy Z Flip 3
2023. aug. 12. 00:23
 1/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk Anyukámé lassan két éves lesz, esett már, a kistestvérem próbálta továbbhajtani, meg ilyenek, de még nem volt gond vele.
2023. aug. 12. 00:25
 2/6 anonim válasza:
37%
Túl szegény vagy egy ilyen telefonhoz. Annyi pénzből sokkal klasszabb dolgomat is lehet vásárolni.
2023. aug. 12. 05:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez a telefon olyanoknak való, hogy ha baja lesz, akkor nem okoz anyagi problémát, még akkor sem ha rögtön a kukába megy és másikat kell venni.

A spórolt pénzed ne ilyen holmikra költsd inkább. Lehet hogy a télen nem kijelzővédőre, hanem fűtésszámlára kell majd a pénz.

2023. aug. 12. 09:17
 4/6 A kérdező kommentje:

Ok, akkor leegyszerűsítem kicsit.

Gimis vagyok, (nyilván) a szüleimnél élek.

Hála Istennek nem állunk rosszul anyagilag, tehát nincs szó arról hogy a fűtésre kéne spórolni:D

Alapvetően megkapok mindent, de telefont vagy öröklök, vagy veszek magamnak. (Amivel semmi baj, emiatt már rég meg kellett tanuljak spórolni, ha akartam új telefont.)

Amúgy pont egy év rá a garancia, jövő ilyenkor már rég diákmunkázhatok, szóval őszintén szólva már eldöntöttem magamban hogy megveszem:)

2023. aug. 12. 11:00
 5/6 anonim ***** válasza:

"szóval őszintén szólva már eldöntöttem magamban hogy megveszem:)"

Örülünk neki, akkor nincs is kérdés.

2023. aug. 12. 14:24
 6/6 anonim ***** válasza:
A Flip 3-mal még voltak gondok, ezért én minimum a 4-et venném. Úgy tudom hogy az már elég jó lett. Az 5. generáció pedig egy jóval felhasználóbarátabb és kiforrottabb készülék a 4-nél. A lényeg hogy minimum a 4-et vedd. Egyébként a Flip egy divatcikk, ebből kifolyólag ennyi pénzért már jobb telefon is kapható. Talán a Flip 5 ami már ténylegesen praktikus a "nagy" méretű külső kijelző miatt, így nem kell állandóan nyitogatni.
2023. aug. 13. 13:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!