Nehéz androidos telefonról attérni iPhone-ra?
“ bármit le akarsz tölteni App Store-ból, mindig meg kell adnod valamilyen kódot vagy jelszót
- a biztonsági feloldást nem lehet kikapcsolni, még ha egyedül vagy otthon, és egy pillanatra kapcsolod csak ki a kijelzőt, akkoris újra fel kell oldani bekapcsoláskor”
FaceID, semmi kód, semmi jelszó nem kell egyikhez sem. A bizt feloldás szintén 1 pillanat faceID miatt.
“ valamikor enged szöveget kijelölni, valamikor viszont csak valami “nagyító buborék” jelenik meg, attól függ milyen kedve van”
Ha a szöveget felülíróan más van kiemelve, pl kommentírás vagy egy kép.
“ gépeléshez a szövegjavítást sem lehet kikapcsolni”
Esetleg megpróbálhattad volna megismerni az ios-t? :D kikapcsolható, nekem is ki van kapcsolva.
Az átváltás pedig nem vészes, nyilván nem árt utánanézni a dolgoknak, ha kérdés merül fel, és nem egyből eldobni a telefont.
“FaceID, semmi kód, semmi jelszó nem kell egyikhez sem. A bizt feloldás szintén 1 pillanat faceID miatt.”
De ha totál egyedül vagyok, főleg itthon, akkor eleve mi a t#kömnek a védelem?! Androidon legalább ki lehet kapcsolni, és így eleve a kijelző bekapcsolásával azonnal a menüben vagyok, vagy az adott oldalon! Az még a Face ID-nál is gyorsabb! ;)
Utolsó, Téged is lepontoztak, pedig csak az igazat írtad. Hm…
9-es mit értesz az alatt, hogy korlátozottabb a rendszer? Mit hiányolsz ios-en, ami androidon megvan és fontos lenne? Csak azért kérdezem, mert manapság még mindig ott tartanak, hogy iphone-ra egy zenét sem lehet másolni vagy hasonló, pedig 2008-ban is lehetett már, csak ezek berögzültek egyesek agyában. Mindig a korlátozásokkal jönnek, minden kötekedés nélkül kérdezem, mit értesz ez alatt, hátha tudunk segíteni másoknak is, mint ios felhasználók.
“ Androidon legalább ki lehet kapcsolni, és így eleve a kijelző bekapcsolásával azonnal a menüben vagyok, vagy az adott oldalon! Az még a Face ID-nál is gyorsabb! ;)”
Nem a gyorsaság volt a lényeg, hanem a 0 erőfeszítés ténye. Ne hisztizz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!