Nehéz androidos telefonról attérni iPhone-ra?
Nem nehéz.
Az biztos, hogy meghbízhatóbb.
Ízlés dolga, kinek melyik rendszer, nekem például nem jött be az iOS ! Mondjuk, nem is tértem át, csak kölcsönbe használok, amíg nem veszek új telefont (a régi tönkrement), és a lehetőségek eléggé korlátozottak, az új telóval igazi megváltás lesz nekem újra az Android!
iOS-on például:
- bármit le akarsz tölteni App Store-ból, mindig meg kell adnod valamilyen kódot vagy jelszót
- a biztonsági feloldást nem lehet kikapcsolni, még ha egyedül vagy otthon, és egy pillanatra kapcsolod csak ki a kijelzőt, akkoris újra fel kell oldani bekapcsoláskor
- kamera képfelbontását nem tudod állítani, csak a videóét, és azt is csak a Beállításokban, közvetlenül a kamera menüjében nem
- valamikor enged szöveget kijelölni, valamikor viszont csak valami “nagyító buborék” jelenik meg, attól függ milyen kedve van
- gépeléshez a szövegjavítást sem lehet kikapcsolni, legfeljebb kitörölve újra leírod az adott szót, ha átjavította. Ráadásul nem csak helyesíráson múlik, hanem eleve fogalmazáson is, milyen szavakat ismer a rendszer
Ilyen és hasonló hülyeségek vannak, döntsd el, Neked megéri-e. Persze nem vagyunk egyformák, én csak a hajam tépem miatta, húgom és sógorom viszont soha nem váltanának vissza Androidra. Media Markt, Euronics - ahol tudod, próbáld ki, mielőtt döntenél!
Aki szerint nem vészes az átállás le van pontozva.
Aki azt mondja maradj az androidnál meg fel. Érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!