Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nehéz androidos telefonról...

Nehéz androidos telefonról attérni iPhone-ra?

Figyelt kérdés
Mennyire nehéz megszokni egy iPhone telefont,ha eddig csak androidos mobilom volt? Érdemes-e attérni? Eddig huaweies voltam, gondolkozom a p60 pro-n is, de a Google hiánya kicsit elbizonytalanít. Kíváncsi lennék milyen egy iPhone, tényleg más élményt nyújt-e, megbízhatóbb mobil?

2023. aug. 2. 07:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
27%

Nem nehéz.

Az biztos, hogy meghbízhatóbb.

2023. aug. 2. 07:50
 2/15 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem nem éri meg. Vegyél megbízható márkától telefont. Én a Pixel 7 Pro-t ajánlom.
2023. aug. 2. 08:00
 3/15 anonim ***** válasza:
49%

Ízlés dolga, kinek melyik rendszer, nekem például nem jött be az iOS ! Mondjuk, nem is tértem át, csak kölcsönbe használok, amíg nem veszek új telefont (a régi tönkrement), és a lehetőségek eléggé korlátozottak, az új telóval igazi megváltás lesz nekem újra az Android!

iOS-on például:

- bármit le akarsz tölteni App Store-ból, mindig meg kell adnod valamilyen kódot vagy jelszót

- a biztonsági feloldást nem lehet kikapcsolni, még ha egyedül vagy otthon, és egy pillanatra kapcsolod csak ki a kijelzőt, akkoris újra fel kell oldani bekapcsoláskor

- kamera képfelbontását nem tudod állítani, csak a videóét, és azt is csak a Beállításokban, közvetlenül a kamera menüjében nem

- valamikor enged szöveget kijelölni, valamikor viszont csak valami “nagyító buborék” jelenik meg, attól függ milyen kedve van

- gépeléshez a szövegjavítást sem lehet kikapcsolni, legfeljebb kitörölve újra leírod az adott szót, ha átjavította. Ráadásul nem csak helyesíráson múlik, hanem eleve fogalmazáson is, milyen szavakat ismer a rendszer

Ilyen és hasonló hülyeségek vannak, döntsd el, Neked megéri-e. Persze nem vagyunk egyformák, én csak a hajam tépem miatta, húgom és sógorom viszont soha nem váltanának vissza Androidra. Media Markt, Euronics - ahol tudod, próbáld ki, mielőtt döntenél!

2023. aug. 2. 10:52
 4/15 anonim ***** válasza:
28%
Mivel az Ios egy egyszerűbb, "hülyebiztos" rendszer, ezért nem nehéz áttérni. Az már más kérdés hogy fog e tetszeni. Egyébként semmi extra, annyi hogy más, de csodát nem kell várni. Minőségre ott van, attól nem kell félni. Ha viszont biztosra akarsz menni, akkor veszel egy SONY-t. Vegytiszta Android van rajta, mindenféle bug vagy sallang nélkül. Bár a legdrágább telefonok talán, de a minőség is nagyon magas. Másik opciónak ott van nyilván a Samsung. Bár nem a hagyományos értelemben vett Android fut rajta, de a One UI egy nagyon jó és felhasználóbarát felület, egy jó ökoszisztémával. Megbízható készülékek, 5 év frissítéssel. Az áruk szintén magas, de a minőséget meg kell fizetni. Nekem most Galaxy-m van és csak jó tapasztalatom van vele eddig. Jelen állás szerint nem váltanék vissza Iphone-ra, de nem azért mert hogy rossz volt, hanem mert ez szimplán jobban bejön. Persze kinek mi tetszik. Valaki meg azt mondja hogy sz@r az egész One UI és csak a stock Android a jó vagy az IOS. Szóval mindenkinek más jön be és ezért nem is tudom eldönteni helyetted hogy mit vegyél. Gondold át hogy mik az igényeid és a kereted rá.
2023. aug. 2. 11:38
 5/15 anonim ***** válasza:
54%
én is androidról váltottam ios-re, idő kellett míg megszokom, mivel előtte évekig androidot használtam, de nem olyan nehéz. ezt mindenki maga dönti el hogy melyik rendszer jön be, nekem például az ios jobb. ha neked nem jön be, akkor visszatérsz droidra, de én mindenképpen ajánlom hogy tegyél egy próbát és próbáld ki az ios-t.
2023. aug. 2. 11:58
 6/15 Morzsi007 ***** válasza:
50%
3-as, azért nem vagy teljesen képbe a dolgokkal, nem minden úgy van, ahogy írtad. Mikor nyomkodtál utoljára iphone-t 2013-ban?🙂😁
2023. aug. 2. 13:32
 7/15 anonim ***** válasza:
58%
Ha nem használtál olyan alkalmazásokat, amik csak androidon elérhetők, esetleg csak apk teljesítésével, akkor semennyire sem nehéz.
2023. aug. 2. 17:36
 8/15 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem se nehéz az átállás. Vannak dolgok amiket annyira megszoktam androidon, hogy az elején hiányzott, de mostanra megszoktam az ios-t.
2023. aug. 2. 17:44
 9/15 anonim ***** válasza:
70%
Engem nagyon zavar, hogy mennyire korlátozott a rendszer. Most fogok visszaváltani 13-ról.
2023. aug. 2. 19:16
 10/15 anonim ***** válasza:
38%

Aki szerint nem vészes az átállás le van pontozva.

Aki azt mondja maradj az androidnál meg fel. Érdekes...

2023. aug. 2. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!