Van olyan alkalmazás ajánlani ami követi a szülő minden telefonos tevékenységét?
Family link a neve. Akár az egész családot rá lehet kötni, és nem csak a gyereket csekkolhatod, hanem a férjedet és a nagyit is. Kicsit csodálkozom, hogy még mindig legális.
Gyakorlati tanácsot nem tudom adni a használatához, a mi családunkban nem szokás senkit megfigyelni, se gps nyomkövetőt egymásra kötni. A gyerekekre se.
Szerintem TECHNIKAILAG teljesen ugyanaz az app jó technikailag, amit alapesetben egy gyermek (18 év alatti) ugyanilyen alkalmaznál.
Amúgy meg Family Linkben is van ilyen funkció, meg szerintem a Google-ban is. Beviszed a 2 telefont, a tiedet meg az övét, húzol számot, kivárod a sorodat, és a telefonszolgáltatód szaküzletében levő fiatal (átlagosan 30-40 közötti) szakik, vagy MediaMarktban az Okospultban az - ottani terminológia szerint - úgynevezett Mobiltudósok a megfelelő munkadíj befizetése ellenében (amit a cég tesz el, ők direktben azt nem kapják meg) szerintem pár perc alatt beállítják.
Amúgy időseknek van már olyan is, hogy Gondosóra, meg Gondosóra program. Megnyomják a közepén levő kis gombot, és riasztja, ami be van rajta állítva (gondolom mentők, kórház,ilyesmi)
18!
Meg van fogalmazva érthetően.
O nem egy idosert aggódik, akkor nem az érdekelne, mire keress rá.
Ez csak kontrollálni akar valakit.
Csak megjegyzem, bármi ilyen feltelepítését más eszközére a tudtán kívül, bűncselekmény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!