Milyen telefonod van? És kb mennyi idős?
Figyelt kérdés
2023. júl. 19. 19:10
21/23 anonim 

válasza:

20: én se tudtam. 40 éves voltam amikor eloszor a kfc-ben lemagáztak, mostanra már már kezdek erre is figyelni. A kérdés udvarias, ennek örülök :)
22/23 anonim 

válasza:

Galaxy A52s, Rejoy-on vettem, mert 150 ezrem nem volt rá, és annyit szerintem nem ért volna meg, tekintve, hogy ekkor már 1,5 éves modellről volt szó.
Hardveraprón nem nagyon volt akkor éppen eladó, FB Marketplace és hasonló helyekről meg nem vásárlok soha. Így is 60 ezret megspóroltam rajta, és nincs problémája, használatnak sem volt nyoma.
Nálam fél éve van, nagyrészt elégedett vagyok vele, de a rendszer teljesítményével van azért párszor problémám.
23/23 anonim válasza:
iPhone X
4,5 éve vettem függetlenül, kp-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!