Milyen telefonod van? És kb mennyi idős?

Én újonnan vettem függetlenül egyben kifizetve inkább egy olcsóbbat, egy Xiaomi 11T-t.
Idén még nem tervezem lecserélni, jelenleg másfél éve használom már, nem igazán volt vele eddig bajom. Jövőre szeretnék viszont más gyártók felé nyitni, akár használtan is.

2 hónapos iPhone 14 Pro, Telekomtól kedvezményesen egy összegben fizetve.
Előtte 2 Androidos csúcs volt 8 évig. Ez is 3-4 évig teljesen jó lesz.

Mi 9T Pro, újonnan vettem, egyben fizetve, nem szolgáltatótól.
Azóta sincs egy normális mobil amire szívesen lecserélném. Utálom azokat ahol a kijelzőből bármi módon is ki van vágva a selfie kamerának hely, se a punch hole-hoz, se a notch-hoz nincs gyomrom, így már kb 4 éves lesz lassan.

Látok itt olyan válaszokat, amik hasznossága 100% alatti, holott korrekt a válasz.
No kérem, a kérdés és az opciók:
Milyen telefonod van? És kb mennyi idős?
- Újonnan vettem függetlenül, egyben fizettem ki az árát
- Újonnan vettem szolgáltatótól, részletre
- Használtan vettem
Amikor valaki konkrétan megválaszolja, megírja a pontos márkát, típust, elmondja, kiválassza, hogy újonnan vagy használtan vette, szolgáltatótól vagy függetlenül.
Mégis mi az ördög lehet haszontalan egy totál precíz, a kérdésre adott válaszban.
Árulja már el az, aki "nemhasznos" lepontozással illet egy ilyen választ, annak mivan a fejében?

#9: Csak a szokásos mindenkit lepontozó trollok.
Én válaszadóként is mindig felfelé pontozom a normális válaszokat.
#4 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!