Milyen telefonod van? És kb mennyi idős?
Figyelt kérdés
2023. júl. 19. 19:10
11/23 anonim 

válasza:

2 éves LG teelfonom van
Még az utolsó darabok egyike amit gyártottak, mert sajna az LG abba hagyta a teló gyártást
13/23 anonim 

válasza:

Nekem iPhone 14 Pro Max van kb. 4 hónapja, újonnan vettem egyben fizetve.
14/23 anonim 

válasza:

#9 tudod mi van az ilyen embereknek az agyuk helyén? segg... bár lehet, hogy seggel is több értelmet lehet elérni...
15/23 anonim 

válasza:

Xiaomi 11 Lite 5G NE - részletre, mert miért ne? Nincs rajta kamat, az infláció miatt még jobban is járok. 22x1680 forint, szinte ingyen. 1.5éves.
16/23 anonim 

válasza:

Újonnan vettem Euronics-ben, 2022 júniusban. Lestem naponta hátha akciós lesz valahol, és ahogy megláttam hogy az, azonnal mentem is megvenni. Samu A52s.
19/23 anonim 

válasza:

Samsung S22, kicsit több, mint 1 éves, részletre, de nem szolgáltatotól, hanem MediaM*rkt
20/23 anonim 

válasza:

18. Legjobb vagy esküszöm!:D Most hogy jobban megnéztem a kérdést, nem tudom eldönteni, hogy a kérdező a telefon vagy a válaszoló korára kíváncsi e?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!