Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan törölhetek terméket...

Hogyan törölhetek terméket bestbyte-ról?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy telefont, de a sok negativum komment miatt inkább meggondoltam magamat, viszont nem találtam rendelés törlés opciót, írtam email-t nekik hogy töröljék de eddig semmi válasz.

2023. júl. 15. 20:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
És új lakcímet is? :)
2023. júl. 18. 07:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Valószínűtlennek tartom, hogy azt kézzel összevetnék egy ekkora boltnál...

Vagy esetleg családtag (vagy más ott lakó) nevére rendel, ha van ilyen...

Még ha valami kis boltról lenne szó akkor lehet lenne ilyen, bár úgy, hogy teljes mértékben jóhiszeműen járt el a vevő, értesítette őket, így szerintem még ott sem kötözködnének.

2023. júl. 18. 09:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Jahjjh... Nem kell ott manuálisan semmit összefésülni, kidobja tiltásba a címet és kész. Még csomagautomatába sem tud rendelni utána.

Pont az ilyenek miatt mint te 12 meg a kérdező vannak ezek, mert rengeteg embernek foglama sincs mit csinál, két tőmondatot nem tud elolvasni és nem tud értelmezni. Direkt oda van írva, hogy a megrendelés gombra kattintva fizetési kötelezettséggel járó megrendelést adsz le a webshopnak. Ha rákattintasz lefoglalásra kerül a termék (más nem tudja megrendelni) és megindul az összekészítés, kiszállítás automatikusan. Ha nincs raktáron a termék, akkor megrendelődik másik raktárból, forglamzótól.

Mire a jópofa vásárló lemondja a megrendelést, addigra ott az összekészített, kiszállításra váró csomag. Azt bontani kell, visszatenni a raktárba, törölni a megrenrelést, stb. stb. Na ezzel van a manuális munka.

Ezért növekednek a kiszállítási díjak, mert a hülyék hülyesége által okozott többletköltségeket nekünk normális vásárlóknak kell megfizetnünk.

Csak akkor kattintsatok a megrendelés gombra, ha tényleg kell a termék!

2023. júl. 18. 09:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább örülnek neki, hogy nem kibontva küldöd vissza... Úgy teljes áron el tudják adni újra. De hívd fel a bestbyte-ot, hogy le lehet-e mondani a megrendelést. Csomag automatába meg miért ne tudnál rendelelni? Nem tudják összekötni, hogy te ugyanaz a személy vagy.

Bár nem a best byte-ál, de Mediamarktnál csináltam hasonlót... 40kval olcsóbban megtalátam ugyanazt a terméket, az ügyintéző tök kedvesen mondta, hogy akkor nem szállítják ki és törölték a rendelést.. majd visszautalták a pénzt. (bár a jogszabályban szereplő hatéridőt kb kihasználták) És utána persze rendeltem még jópárszor onnan minden gond nélkül.... Ha a bestbyte tényleg olyat csinál, mint amit te állítasz, akkor megérdemlik, hogy ne rendeljenek onnan többet. De tényelg kizártnak tartom, hogy bármi ilyesmi megtörténjek... max ha eljátszod ugyanezt jópárszor és még csak nem is értesíted őket.

2023. júl. 18. 10:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem érted. De nem csodálkozom. Egy aranyhalnak előgg megzanítom a boci bocit.
2023. júl. 18. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!