Mik ezek a rejtett fájlok a telefonon, és törölhetem-e őket?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy fájl manager-t androidra. A beállításokban bekapcsoltam, hogy mutassa a rejtett fájlokat. Mindegyik így néz ki: .com.google.Chrome/"betűk és számok". Elég sok helyet foglalnak. Sőt van amelyik 1 gb. A kérdésem az lenne, hogy törölhetem-e ezeket?2022. nov. 14. 20:57
1/6 anonim válasza:
ellenőrizd le a telód kaspersky-vel
2/6 anonim válasza:
Milyen kiterjesztésű fájlok ezek, és pontosan hol találhatóak ezek a fájlok?
A csomagneves mappáknak nem lenne szabad .-al kezdődniük (Com.Google.Chrome, Com.Android.Messaging, satöbbi).
3/6 anonim válasza:
Általában azért rejtettek, mivel valamilyen alkalmazás/folyamat fájljait/adatait tartalmazza, és ne törölje ki a felhasználó. Androidon fájl név elé egy .-ot raksz, akkor elrejti.
Azok az 1Gb-os fájlok lehetnek az app gyorsítótárazott adatai is.
4/6 anonim válasza:
Azok az android oprendszer fajljai. Csak mivel a kernelt nem erhetik el a fajlok nagyon sok google csomag van amik az intent vegrehajtasokhoz kellenek. Azokat ne töröld
5/6 A kérdező kommentje:
2 Pedig tényleg . van a fájlnevek elején. Én sem értem miért. Például az egyik fájl pontosan így néz ki: .com.google.Chrome/1fijk3s
2022. nov. 14. 21:53
6/6 A kérdező kommentje:
4 Köszi.
2022. nov. 14. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!