Erre jó nekem az SE ?
Figyelt kérdés
Okosórát akarok venni. Nézegettem az Apple Watch SE-t. Nekem amit tudnia kell az NFC, értesítéseket mutassa , meg ilyen pulzus, alvás figyelés. Ezekre jó az SE ? Vagy inkább a Series 82023. júl. 10. 09:56
2/2 anonim válasza:
Teljesen jó.
Az SE-hez képest a 8 alapvetően annyival tud többet, hogy van benne EKG, véroxigénszint-mérés, Always On Display, illetve a 45mm modelleken lehet billentyűzetet is használni az üzenetek írásához, de egy ekkora kijelzőn ez nekem nem hiányzik (SE-m van).
Viszont ApplePay, alvásfigyelés, pulzusmérés, értesítések, válaszolási lehetőség megvan ebben is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!