Hogy tudom eltüntetni az értesítési sávból a Messenger-a többi alkalmazás felett,és a Chat fejek-et hogy NE mutassa az értesítési sávban ha megvan nyitva a Chat fejek?
Arra gondolsz mikor beadja a profilképeket ?
Mert én azokat megfogom megjelenik egy x és kidobom
De nehéz elmagyarázni
Töltsd le ezt:
Menj bele, utána menj rá arra, hogy: Ongoing Notification Hider
Látod az értesítést, a jobb oldali szemre rányomsz és eltünteti, újraindításkor viszont visszaáll.
Ha nem látod az appban az értesítést, akkor kapcsold be a csúszkát a "Notification Cleaner" pontnál, hagyd úgy pár másodpercig aztán kapcsold ki. Ilyenkor meg szokott jelenni az "Ongoing Notification Hider" pontnál az értesítés.
Tehát próbálom elmagyarázni..
Amikor a Chat fejek aktív a főkèpernyön, és lehúzod a teló tetejéről azt a függönyt tudjátok ahol lehet kapcsolgatni a dolgokat, pl WiFi, mobilnet, stb... Na ott alatta ne írja már nekem hogy:
Messenger
Aktív chat-fejek
1 beszélgetés
meg
Android rendszer
Messenger-a többi alkalmazás felett
Ha nem szeretné, hogy a(z) Messenger használja ezt a funkciót, koppintson a beállítások megnyitásához, és kapcsolja ki.
Ne ezeketnnem szeretném látni!
O oké
Most már világoa
Csak nekem nem szokott ilyeneket írni
Dejò!
Nagyon köszönöm! 😘
Működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!