Melyiktelefonal járnék jól 2-3 évig , és melyik erősebb hardverilag ?
Telekomtól veszek 2 év hűségel reszletre , de melyiket ajánljátók ?
Eddig csak samsung galaxy telefonaim voltak 12 évig , de most megtetszet a honor 70 is aminek szép kijelzője van és ivelt kijelző mint e règebbi samsung s szériás telefonoknál ami megtetszet benne , de néztem róla teszteket youtubon ott mondta sok tech videos csak 2 évig lesz támogatva android frissjtésel és 3 év biztonsági frissités de ugye android 12 vel van a honor 70 , és akkor csak android 14 ig lesz támogatva ? De töltó jár hozzá ami ugye már ritka mananapság ? 7-8 ezerért megérné 20 honapra ?
És tegnap láttam videot lesz honor 90 is , vagy azt erdemes megvárni ha honort mondjátók? De honor 90 nél már töltö nem fof járni visszont és olcsó sem lesz egy ideig ?
A másik telefon a samsung galaxy A34 ami szintén jó telefonak tartók de neki visszont 4 évig lesz támogatása éx android 16 ig biztos lesz támogatva ? Vagy gondolkozok a samsung galaxy S21Fe ő már biztós volna havi 10000 de megérné 20 honapra ? Az S21Fe ő meddig lesz rptámogatva mert ő ugye 1 éves model már de jóval erősebb az A34 től ? És még a Xiaomi redmi note 12 pron gondolkodók ami ugye szintén jó benne amoled kijelzős és töltő is jár hozzá tudja a 60w ost töltést ami jó tulajdonság de ő is csak 2 évig lesz támogatva , max android 14 ig ha most android 12 vel jött ki ?
Szia!
Én azt javaslom, hogy ne a töltőhiányt tartsd szem előtt, mert ha már most is USBC-s töltővel töltöd a jelenlegi készüléked, akkor a régi töltőt nyugodtan használhatod az új készülékhez is, minden további probléma nélkül. Max annyi lehet a gond, hogy a régi töltőd nem elég erős a telefonhoz, és nem tud olyan gyorsan tölteni, mint amire a telefon maximum képes lenne.
Az általad felsoroltak közül én a Xiaomit egyáltalán nem tudom ajánlani, mert ilyen áron bőven tudsz vásárolni megbízhatóbb telefont. Mert ha valami baj lenne vele, akkor ha a Telekom nem hajlandó segíteni, nem tudsz a xiaomihoz fordulni, mert ők nem érhetőek el magyarországon.
A Honor 70 is egy teljesen jó készülék, de az általad felsoroltak közül az igazán jó, és igazán megérős a Galaxy S21 FE. Nem rossz az A34 sem, de az S21 FE jobb.
Nem problréma a töltő ha nem kapok mert van egy samsung galaxy a71 em is ami ugye ahoz még járt 3 éve mikor vettem az 25w os de jólesz az A34 hei is vagy az S21Fe hez ? Meg van egy samsung galaxy s6 lite tabom is annak igaz lasabb a töltöje 18w os vagy 15.De mintha a honor 70 nek élesebb lennének a szinei a samsungal szemben de visszont a samsung 1000 nitet tud a honor 70 900 at aszem , napsütésben hogy lássam akkor lehet jobb a A34 , de arégebbi a71 em szinte semmitsem láttni napfényben.
De kösszi a tanácsot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!