Létezik androidra lépésszámláló alkalmazás ami net nélkül müködik?Vagy amivel távolságot lehet mérni méterben mérnék területeket.
Csak olyan van.
A lépésszámláló szenzor és a GPS-vevő is működik net nélkül. Beltéren az előbbi, kültéren az utóbbitól várhatsz használhatóbb eredményt.
Sosem használtam ilyesmit, így nem tudom milyen jó alkalmazások léteznek erre. Hirtelen felindulásból ezt találtam:
Lépésszámlálókhoz nem kell net, csak éppen azzal, hogy te lépések alapján akarsz egy terültetet lemérni azzal egy full pontatlan értéket kapsz.
tegyél inkább fel távolságmérő app-ot. Leszúrsz egy karrót, aminek tudod a magasságát, és azt becélzod alját-tetejét programmal, és a szögból megmondja milyen messze van.
Sokkal pontosabb, ha Google Earth-ben méred ki, mint az esetleges és változó távolságú botladozásokkal.
De ha valami perverzió okán mindenképpen trappolni akarsz, akkor használd a telefonon a GE-t, vagy egy területmérő appot.
Google Earth. Ennél pontosabban és gyorsabban nem tudod körbelépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!