Már tényleg jobb a Samsung az Applenél? Érdemes inkább azt venni? Vagy maradjon az Apple?
Figyelt kérdés
2023. jún. 22. 19:29
11/23 anonim válasza:
szerintem mindenki mást gondol. valaki azt gondolja hogy az Apple, és valaki az hogy a Samsung. mindkét készülék mellett szólnak érvek, és ellenük is. az én véleményem az, hogy teljesítményben( a galaxy s szériáról beszélek) kb. ugyanolyan szinten vannak. jó, erős hardver, gyors chip, jó kamera. amiben különböznek, az az operációs rendszer. ezt mindenki maga dönti el, hogy melyik rendszert szereti jobban.
17/23 anonim válasza:
3-as, 12-es, 13-as, 14-es, 15-ös, 16-os válaszolók, tényleg minden válasz ebből a két szóból fog állni hogy ifos meg szarszung? miért itt veszekedtek?itt a kérdezőnek kéne válaszolni, nem más véleményébe belekötni. nem mellesleg azért vagytok itt a kérdésnél hogy segítsetek a kérdezőnek. vagyis ezt kéne tenni. felőlem irogassátok, csak kezd unalmas lenni hogy minden egyes válasz a ti veszekedésetek. amúgy meg pontozhattok le
18/23 anonim válasza:
Ha normális választ adunk is lepontoz a kérdező.
akkor mi értelme?
20/23 anonim válasza:
kinek mi. nekem pl. iphone/google pixel/huawei, de más meg a samsungot szereti. (jelenleg iphone van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!