Már tényleg jobb a Samsung az Applenél? Érdemes inkább azt venni? Vagy maradjon az Apple?
Figyelt kérdés
2023. jún. 22. 19:29
1/23 anonim válasza:
Miert lenne jobb? Szerintem nincs olyan hogy jobb, mert mindenkinek masra kell egy telefon
4/23 anonim válasza:
Te most komolyan két különböző rendszerű telón rugózol?
Ki melyikhez van szokva.
De szerintem a Samsung kinőtte az applet, telefon terén.
6/23 anonim válasza:
Milyen Samsung? Mert tudsz venni 80ezerért és 500ezerért.
A 80ezres Samsung szerintem nincs olyan jó mint egy iPhone. De az 500ezres az pont olyan jó. De kinek melyik rendszer tetszik. Nincs értelme hasonlítgatni
7/23 A kérdező kommentje:
6. Galaxy S23 Ultra
2023. jún. 22. 21:33
8/23 anonim válasza:
Samung árul hulladék telefonokat is. ( A04s, A14, M14 ) aAmi olcsóbb így nagyobb a piaci lefedése.
Az Apple legolcsóbb modelje az Se 2022 180-220 ezer környékén.
Így azt kevesebben veszik, de ettől nem lesz rosszabb az Iphone.
Mindkét márka jó, kategorián belül pedig ( 14 pro max / S22 Ultra ) mindegyik jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!