Az emberek csak a Samsung logó miatt veszik ennyire a Galaxy-kat?
Figyelt kérdés
Vagy mi ez a mostani nagy Samsung őrület hogy mindenki azt akar? Jó drágák de mégis veszik mint a cukrot (egyre több ember kezében látok Galaxy-t) Ennyire jó? Nekem biztos nem érne meg fél millát.2023. jún. 22. 17:21
11/12 A kérdező kommentje:
Nem fáj csak érdekel. Felőlem vehetsz 1 milás telefont is. Engem csak az zavar ha valaki azért veszi hogy mutogassa.
2023. jún. 23. 09:01
12/12 anonim válasza:
Mert mit csináljon? A kedvedért elő se vegye az utcán?
Minden telefon egy használati eszköz. Semmi több. Amit javarészt úgy használunk, hogy a kezünkben van.
Nem veszek 1 milliós telefont, bőven elég nekem az ami van. Egy Iphone xs. Annó igen sokba került, dr mai napig használom pedig lassan 6 éves.
Nem irigykedni kell és szapulni azt akinek ilyen van. Tenni kell érte, hogy egyszer majd te is megrudd venni.
Ez a " jaj akkor se venném meg ha... " nagyon átlátszó nettó irigykedés.
Mindig arra légy büszke amid van, és ha többre vágysz, akkor tégy érte. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!