Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az emberek csak a Samsung...

Az emberek csak a Samsung logó miatt veszik ennyire a Galaxy-kat?

Figyelt kérdés
Vagy mi ez a mostani nagy Samsung őrület hogy mindenki azt akar? Jó drágák de mégis veszik mint a cukrot (egyre több ember kezében látok Galaxy-t) Ennyire jó? Nekem biztos nem érne meg fél millát.
2023. jún. 22. 17:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
en is sok S22 es S23 ultrat latok
2023. jún. 22. 17:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak, mert bejött nekik és működik tökéletesen. Samsung-on kívül pedig nem sok értelmes gyártó árul megbízható telefont Magyarországon
2023. jún. 22. 17:57
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
én ha androidot vennék akkor csak samsung vagy google pixel.
2023. jún. 22. 18:09
 4/12 anonim ***** válasza:
48%
a csajok főleg a sok lógósra gerjednek
2023. jún. 22. 19:45
 5/12 anonim ***** válasza:
24%
marhaság! A Samsung nem presztizs-márka. Egyszerűen megbízható telefonokat gyárt, és a legolcsóbb készülékei is egész jól teljesítenek. Ár/érték arányban általában a Samsung a legjobb. Xiaomi és Huawei telefonjaim is voltak, mind szemét volt, hiába volt papíron jobb...
2023. jún. 22. 21:10
 6/12 A kérdező kommentje:
"Samsung nem presztizs-márka" Ja, végülis csak 100 dollárral kerül többe egy S23 Ultra mint egy Iphone 14 Pro Max. Az A széria még viszonylag normális áron van, de elég sokan mégis az S szériát veszik.
2023. jún. 22. 21:32
 7/12 anonim ***** válasza:
mert az S szeria sokkal jobb
2023. jún. 22. 21:42
 8/12 anonim ***** válasza:

Én nem azért vettem, hogy neked imponáljak, vagy érdekeljen a véleményed róla, ha ez vígasztal.

Azért vettem, mert ilyet szerettem volna, mert megnéztem a tulajdonságait, és tudja amit elvárok tőle. Ilyen egyszerű.

2023. jún. 22. 22:46
 9/12 A kérdező kommentje:
8. Én nem mondtam hogy szar, szíved joga hogy megvedd. Ha rád nem is vonatkozik, de nagyon sok ember csak a márka miatt veszi meg. Ha havi 1 millát keresnék, lehet én is megvenném.
2023. jún. 22. 23:20
 10/12 anonim ***** válasza:

" Nekem biztos nem érne meg fél millát "

Neked nem. Nem is te vagy a cél közönség.

Egyébbként miért is fáj neked, hogy ki mit vesz? Lesz neked abból károd?

2023. jún. 23. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!