Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy S23 vagy Iphone 13?...

Galaxy S23 vagy Iphone 13? Melyik a jobb és miért?

Figyelt kérdés

(Azért nem az Iphone 14-et írtam mert az ugyanaz mint a 13 csak drágább)

Valamivel drágább az S23, viszont ha jó akkor kifizetem, ne ezen múljon. Azt viszont nem tudom hogy a fent említett két készülék közül melyik a jobb? Kérem hogy aki válaszol az konkrétan indokalja meg a válaszát, ne csak annyit írjon hogy S23 vagy Iphone 13.

2023. jún. 18. 16:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Saját döntésed attol függ mire akarod használni. De van aki az iPhone-t szereti van aki a Samsungot. Az iPhone érték tartóbb de nem feltétlen jobb. Korlátozottabb a rendszere mint egy androidos telefonnak de ha alap facebook,insta,tiktok meg ilyenekre kell aztán akkor tök mind1 melyiket veszed meg. Ha menőzgetni akarsz vele akkor iPhone.
2023. jún. 18. 16:57
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
iPhone, több évnyi támogatás és gyorsaság, egy i11 tulaj
2023. jún. 18. 16:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Inkább a telefon specifikációira lennék kíváncsi, nem az általános Samsung/Apple jellemzőkre. Ismerem és szeretem mindkét rendszert.
2023. jún. 18. 17:12
 4/8 anonim ***** válasza:
34%
az iphone azert nem jo mert törékeny,hamar lemerül,az operációs rendszere egy fos,az ára is borsos
2023. jún. 18. 17:59
 5/8 A kérdező kommentje:
4. Nem fos az Ios. Vannak hobái és/vagy hiányosságai de a One UI-nak is ugyan úgy vannak. Mindkét rendszer jó ettől függetlenül.
2023. jún. 18. 18:05
 6/8 anonim ***** válasza:
az s23 -nak a kamerája a jobb. de ezt leszámítva az iphone 13 is ezen a szinten van. ha neked megéri azt a plusz pénzt a jobb kamera, akkor azt vedd. viszont ha a hosszabb szoftvertámogatást szeretnéd, és a kamera(ennek is nagyon jó a kamerája)csak átlagos használatra kell, akkor az iphone. ezt te tudod eldönteni hogy melyikre van szükséged. remélem elégedett leszel az új telefonoddal, bármelyiket választod :)
2023. jún. 19. 17:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Szerintem ebből Galaxy S23 lesz. :)
2023. jún. 19. 18:07
 8/8 anonim ***** válasza:
én is ezen a kettôn vaciláltam, de aztán 13 lett, és nem bántam meg
2023. jún. 20. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!