Melyik jobb telefon: Samsung Galaxy S22, vagy Iphone 13?
Figyelt kérdés
2023. jún. 9. 22:26
A kérdező szavazást indított:
Iphone 13
Samsung Galaxy S22
24 szavazat
2/9 anonim válasza:
Annyira bírom, amikor ideröfögnek 2 márkát, de azt már nem írják, hogy mire van szükségük benne (pl erős akksi/jó kamera). Ez olyan, mint a Mercedes vagy BMW? Sárgarépa vagy Fehérrépa? Újburgonya vagy régi burgonya? Ugye? Ha nem mondod meg mire kell, akkor mindkettő jó.
3/9 A kérdező kommentje:
Kamera, teljesítmény, üzemidő, mindent összevetve.
2023. jún. 9. 23:05
4/9 anonim válasza:
Mindent összevetve S22.
Kamera IPhone
Op.rensszer IPhone
Külső beavatkozás elleni védelem IPhone - de ha fontos ember vagy simán belenyul a gyártó
Kompatibilitás és kiegészítők tartozékok árfekvése S22
Aksi mindegy kb ua.
6/9 anonim válasza:
S22-m van, állandóan laggol, a fórumok is tele vannak vele
7/9 anonim válasza:
Nem mindegy mire van szüksége? Mindkét telefon csúcskategória, és közvetlen vetélytársak.
Én pedig 12 év csúcskategóriás Samsung után vettem Iphone 13-ast, és ezalapján ajánlom az Iphone-t. Csak nekem sok idő kellett, amíg megszoktam és megtanultam az android után, de ezután pazar lett a használata, imádom. Ugyanakkor a Samsung is mai napig egy nagyon jó márka, aki S szériát választ, nem tud vele hibázni.
9/9 anonim válasza:
S22-ről nem sok jót hallani az Exynos proci miatt. Akkor inkább S23 abban Snapdragon gen2 van,és a sima Iphone 13 nál komolyabb szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!