Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó választás az iPhone SE 2022?

Jó választás az iPhone SE 2022?

Figyelt kérdés
Most hogy nincs már frissítés az iPhone 6-osra, lassan itt az ideje új telefonra váltani. Igazából az iPhone 13 mini-t néztem ki, csak k.rvára drágállom. Ahogy nézegettem az alternatívákat, nem tűnt rossznak az SE 2022, különösen, hogy nekem nem kell csúcsminőségű kamera. Ami nekem fontos, az a kis méret, az, hogy sokáig érkezzenek még rá a frissítések és a jó akku, mert kb mindenhova útvonaltervezővel megyek. Mennyire bírja az akkuja? Sokkal rosszabb mint a 13 mini? Filmeket nem nézek mobilon, az útvonaltervezőn kívül teljesen átlagosan használom, WhatsApp, e-mail-ek olvasása/megválaszolása, esetenként 1-2 rövid telefon.

2023. máj. 30. 20:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
*13 Mini
2023. máj. 31. 11:08
 22/22 anonim ***** válasza:
30%

"Ezek a drain test-ek leginkább azt mutatják, hogy ha a SoC meg van terhelve az drasztikusan rontja a SE2022 üzem idejét. Egy OLED is már bőven javíthatott volna legalább egy minimálist, ez olyan hülye üzletpolitika..."

Direkt kettőt linkeltem, de nem hiszem, hogy lenne olyan teszt, amiből nem az jön ki, hogy a 13 Mini ráver 1,5-2 órát üzemidőben a másikra.

És igen, az OLED biztosan hozott volna az SE-n, de hát ez egy ilyen gnóm telefon. Ezért nem javaslom, vagy maximum úgy, ha az ember TÉNYLEG nagyon tisztában van, hogy mit fog és mennyiért kapni. Már a 80-90 ezres belépő szintű telefonokban OLED kijelző van, szóval ez már csak szimplán árazáspolitika.

"S22-re visszatérve, az árral volt a fő szempont. Nyilván jó telefon, kb. a 12 Mini-vel egy szintű."

De az ára sem sokkal több, a tudásához mérten meg pláne. És ez csak egy példa volt, ami még kisméretű is. De mondhatnám az S21-et is, az még normális webshopból is jobb áron van. Vagy a Google Pixel 6a-t, ami egyenesen filléres ezekhez képest és szintén minden szempontból jobb telefon, mint egy SE (oké, a SoC erősebb az SE-ben).

2023. máj. 31. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!