Sziasztok! 2022 december közepén frissítettem az iPhone SE 2022 mobilom iOS 16.2 operációs rendszerre, viszont azóta azt tapasztalom, hogy a Messenger laggol, amikor belépek egy-egy chatbe. Olvastam talán valahol, hogy kis idő után megszűnik ez a probléma, de nekem sajnos majdnem egy hónap leforgása alatt sem szűnt meg. Alkalmazásfrissítés a Messenger esetében azóta nem volt, és igazából nem gondolom, hogy az iPhone 13 chipje, ami a mobilomban dolgozik, indokolna egy ilyen jellegű problémát. Érdeklődnék, hogy mit lehet ez ellen tenni, illetve ha valakinek megszűnt magától ez a probléma, az mennyi idő alatt következett be? A válaszokat köszönöm.
Ez nem a telefonod, hanem a Messenger hibája. Jó pár éve szarnak mindenre, mivel mindenki az ő szarjukat használja.
Ezzel sajnos tényleg csak várni lehet, esetleg küldj egy hibajelentést.
2023. jan. 3. 21:34
3/16 anonim válasza:
Nekem a billentyűzet laggol amikor belépek egy beszélgetésbe magától feljön de nem mindenkinél csinálja ezt, nem tudom megfejteni hogy mi alapján csinálja..
2023. jan. 3. 22:49
4/16 A kérdező kommentje:
utolsó: nekem pont ugyanezt (is) csinálja amellett, hogy laggol az animáció, ahogy belépek a beszélgetésekbe.
második: várok akkor, és ha jön ki appfrissítés, mindenképp frissítek. A többi majd elválik.
2023. jan. 4. 13:41
5/16 anonim válasza:
A lagos billentyüzet egy iOS hiba, resetelni kell a beálításokban a billentyüzetet és megoldja az akadozást… gondolom azt is csinalja, hogy gépeltek és nem írja be majd hirtelen megjelnik a szöveg.
Ezt ott tudjátok megtenni ahol gyárira lehet állítani a telefont.
2023. jan. 5. 21:59
6/16 anonim válasza:
#5 csak a messengernél tapasztalom.
Nekem nem csinálja, amit leírsz, hogy hirtelen jelenne meg a szöveg.
2023. jan. 6. 23:31
7/16 A kérdező kommentje:
Nekem sincs olyan, hogy késne a szövegbevitel.
2023. jan. 7. 15:28
8/16 anonim válasza:
Akkor ez nem az amire gondoltam, elnézést.
2023. jan. 8. 15:56
9/16 A kérdező kommentje:
update: az appfrissítés nem oldotta meg a problémát :(
2023. jan. 12. 15:05
10/16 anonim válasza:
Sorry nem értek az iphonokhoz de szivesen segítenék
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!