Mi történhetett az iPhone SE 2022 mobilommal?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2022 december közepén frissítettem az iPhone SE 2022 mobilom iOS 16.2 operációs rendszerre, viszont azóta azt tapasztalom, hogy a Messenger laggol, amikor belépek egy-egy chatbe. Olvastam talán valahol, hogy kis idő után megszűnik ez a probléma, de nekem sajnos majdnem egy hónap leforgása alatt sem szűnt meg. Alkalmazásfrissítés a Messenger esetében azóta nem volt, és igazából nem gondolom, hogy az iPhone 13 chipje, ami a mobilomban dolgozik, indokolna egy ilyen jellegű problémát. Érdeklődnék, hogy mit lehet ez ellen tenni, illetve ha valakinek megszűnt magától ez a probléma, az mennyi idő alatt következett be? A válaszokat köszönöm.2023. jan. 3. 21:10
12/16 A kérdező kommentje:
Megoldódott magától a mai napra ez a fajta probléma 😁
2023. jan. 18. 08:09
14/16 anonim válasza:
Igen, ezek ilyen jellegű problémák, amiken más nem segít, csak az idő. :)
15/16 anonim válasza:
Ja nekem is volt mar hasonlo de 2nap mulva jo lett
16/16 anonim válasza:
Még jó hogy nem ment át rajta egy autó mert akkor kilpitotta volna vagy egy bika elefant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!