Xiaomi redmi note 11 képernyőjét mivel tükrözhetném monitorra? És hogyan? Nem, nem TV-re, és olyan app se jöhet szóba mivel 1 hálózaton kell lennie a telónak és a gépnek is.
Akkor?!? :)
Mire gondolsz?
Hallottál valami hasonlóról ami megoldás lehetne és azt keresed, de nem emlékszel rá?
Vagy valami 4G istenek imáját várod?
Én tudok rá megoldást...
De mire kell??
Azért gyanús tud az lenni, mikor távolról akarnád a telefon képernyőjét nézni.
1-igen régi xiaomi telómon megtudtam csinálni.:D
2-es, mire kell? Telón nem tudom jól játszani a PvZ-it képernyőn jobb lenne. :D
Magyarán telefon és monitor 1 helységben, de nem használnál gépet, hanem csak monitor és telefon ami adott??
Milyen csatlakozása van a monitornak??
Ha az ilyen jó, akkor szuper. De van különböző csatlakozó fejekkel még hasonló kábel, amivel le van tudva a probléma.
Annak nem kellene gondot okozni. Akkor is 1 hálózaton van 2 eszköz, ha az egyik wifin a másik kábellel kapcsolódik ugyan arra az eszközre vagy a végpont ugyan az az eszköz. Pl neked van egy modemen, amire dugtál egy wifit, meg egy switchet és a switchből megy kábel a gépedbe. Akkor is 1 hálózaton van a 2 eszköz.
Esetleg még lehet pici gond, hogy pl a gépednek nem engedélyezett a láthatósága a hálózaton. Azt is pár kattintás engedélyezni a gépen.
Usb kábellel nem is tudod megosztani a képernyő tartalmat, de ha veszel type-c és hdmi kábelt azzal menni fog. Feléve, ha type-c telefonod van, ha nem akkor vegyél olyan csatlakozós kábelt és a másik vége hdmi legyen ugyan úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!