Xiaomi nem kapcsol be ujrainditas utan?
Figyelt kérdés
Van egy Xiaomi redmi 9t eszkozom, amit ma frissitettem. A frissites problemamentesen zajlott, a vegen ujra kellett inditanom a telefont. Itt vagyunk most, nem kapcsol be, semmit nem csinal. Sokfele modszert kiprobaltam mar, egyiksem mukodott. Nem szeretnem szervizbe vinni2023. máj. 23. 23:50
2/8 anonim válasza:
Ha eléred a recoveryt, akkor végezhetsz hard resetet, aztáb vagy jó lesz vagy nem.
Ha fastboot üzembe tudod kapcsolni, akkor kábelen tudsz rá gyári fastboot romot tölteni.
Elvileg...
Frissítésekre meg felesleges gyöngytyúk módjára rábukni, úgysem kapsz sokat tőle és érdemes megvárni a közösségi anyázásokat.
4/8 A kérdező kommentje:
2:Koszonom, sajnos mar probaltam, egyik sem sikerult
3:Ettol tartok
2023. máj. 25. 23:46
5/8 A kérdező kommentje:
Bekapcsolt! Semmit nem csinaltam, vartam sok napot, feltettem toltore, es magatol bekapcsolt.
2023. jún. 10. 16:52
6/8 anonim válasza:
#5 mysterious Xiaomi things. Nézz majd egy másik telefon után mert ez akkor se jó jel.
7/8 A kérdező kommentje:
#6 Amig nem kapcsol ki, addig nem lehet baj :D
2023. jún. 11. 22:50
8/8 anonim válasza:
#7 kivéve ha minden cuccod a belső tárhelyen van xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!