Milyen szolgáltatónál vagy?
Vodafone, mert egyetemistaként ott van kedvező csomagom.
A kérdésedre válaszolva elvi okokból nem örülök neki, de mivel nekem kedvező az ár, így nem váltottam.
Nekem tökmindegy kinek a kezében van, a lényeg, hogy számomra jó szolgáltatást nyújtson, elérhető áron.
Ha váltok, nem a tulajdonosa miatt teszem, hanem egyéb ok miatt.
Szia!
Én jelenleg a Yettelnél vagyok. Akkor váltottam a Vodafone-ról, amikor 2021-ben elkezdődött nyáron a "Karbantartásuk", ami azóta is tart (Ugyebár), és amióta az ügyfélszolgálatuk használhatatlan, mert 95 évet kell várni arra, hogy felvegyék, valamint amióta feltöltőkártyásként számláról küldtek SMS-t nekem, valamint azóta, amióta az alkalmazásuk nem töltődött be, amikor tölteni szerettem volna a kártyámra pénzt, és persze nem utolsó sorban azóta, amióta a Vodafonnál a környékemen rosszabb lett a térerő.
Közben pedig a Yettelnél engem úgymond "Megbecsülnek", ezt arra értem, hogy számomra az áraik, és a szolgáltatásaik is megfelelnek, és a lefedettség is.
Telefon Yettel.
Tv, otthoni internet Vidanet.
Vodafone
Drágább lett kicsivel lehet azért is mert az államé lett, de ha úgy adódik akkor csak is a yettelhez megyek szerintem.
Most töltöttem fel a Yettel kártyámat, és csak úgy hozzámdobtak egy napos korlátlan netet ingyen. Köszi Yettel!
Ilyen még a Telekomnál soha nem volt, a Vodafonnál sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!