Mi lehet a baja a telefonomnak?
Figyelt kérdés
Van egy iphone 12 mini-m. Valamin nagyon felhúztam magam és izomból belevertem 2-3-at. Azóta állandón lefagy és újraindul, a a wifit és bluetooth pedig sokszor "unable-nek" írja és be sem engedi kapcsolni. Telenorban vettem a telefont és még él rá a garancia. Megpróbáljam bevinni? A párom szerint valami belső sérülése lehet.2023. máj. 18. 18:13
1/9 anonim válasza:
“ Mi lehet a baja a telefonomnak?”
“ izomból belevertem 2-3-at”
Ki tudja milyen vezető vállt el az alaplapon. Egy nagyon picike chip is okozhatja a telefon elromlását
2/9 anonim válasza:
Ha garanciális vidd vissza, maximum rád tudják bizonyítani a hibát, de akkor meg ne kérd a borsos árú javítást.
4/9 anonim válasza:
Szerintem az alaplap ment tönkre
5/9 anonim válasza:
Izomból belevernék a hombár fejedbe 2-3-at te is újraindíulnál nem?
6/9 anonim válasza:
garancia, de ha nem vállalják jöhet “ izomból belevertem 2-3-at”
akkor csak megcsinálja a szerviz.
:)
7/9 A kérdező kommentje:
Mondhatom azt hogy nem tudom mi lett a telefonnal, ha nem látszanak rajta külső sérülések?
2023. máj. 18. 20:52
8/9 anonim válasza:
7: azt mondd, hogy "állandón lefagy és újraindul, a a wifit és bluetooth pedig sokszor "unable-nek" írja és be sem engedi kapcsolni" hiszen ezeket a hibákat tapasztalod.
Pont. Ennyi, se több, se kevesebb. Annyit talán még hozzátehetsz, hogy mióta tapasztalod a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!