Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van 1 honapja vásárolt huawel...

Tibo00 kérdése:

Van 1 honapja vásárolt huawel p smart 2019 telefonom rádugtam tőltőre és nekiált frisiteni most meg nem tudom bekapcsolni a telefont?

Figyelt kérdés
ha bekapcsologombot nyomom akkor 1 piros led vilog majd 3 szor a zőld led de nem kapcsol be mit tegyek sűrgős lenne a válasz?

#telefont nem lehet bekapcsolni
2019. dec. 25. 03:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Mi történt pontosan?

Olyan, hogy töltőre rakod és elkezd magától frissíteni, nincs.

Ráadásul ha frissítés közben lemerült/megszakadt az internet akkor ezért nem kapcsol be.

Mondom mit csinálj:

1. Rakd fel a telefont töltőre

2. Hangerő fel és Bekapcsológombot nyomd le egyszerre

3. Rezgés után nyomd tovább a Hangerő fel gombot, a Bekapcsológombot pedig engedd fel

4. Bejön egy menü: Válaszd a "Download latest recovery" (vagy valami hasonló) opciót, és hagyd hogy végezzen.

2019. dec. 28. 16:26
 2/2 A kérdező kommentje:

probáltam mindent rárakom tőltőre csak a piros led villog mag egykétszer zőld probáltam resetelni de be se kapcsolt

2.-án kűldőm a szervizbe azt tanácsolták a telekomba :(

2019. dec. 29. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!