Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Yettelnél vagy Telekomnál...

Yettelnél vagy Telekomnál érdemes korlátlan netre előfizetni?

Figyelt kérdés

Tv-t néznénk online ehhez kellene.

Helyileg Egerben gondolom.

2023. máj. 17. 23:50
1 2
 11/13 anonim válasza:
Telenoros voltam miota van telefonom, most ugye yettel lett. Volt kis minosegbeli eses ezt elismerem, de nagyon jo ez a korlatlan internet. Egyedul balaton korul vannak problemai de ott szerintem egyik szolgaltato sem jeleskedik. Ismerosomnek telekom van a nyaralojukban es igedorloen lassu de a tobbi sem jobb. A csaladom is mindig ennel a cegnel volt. Apanak meg sokaig a regi pannonos kartya volt a telefonjaban par evvel ezelott. Ha sokaig van szerzodesed naluk ami nyilvan rengeteg evet jelent akkor meghalaljak. Szuleim most hoztak el ketto telefont majdnem ingyen, illetve egy okosorat egy igen nagy kedvezmennyel. Szerintem megeri a yettel.
2023. máj. 18. 09:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Én elégedett vagyok a Yettel mobilnetjével. Az utóbbi időkben nagyon sokat javult a hálózatuk. Jelenleg is elég jó sebességet sikerült mérnem 4G hálózaton: [link]

Vannak Yetteles flották is, azokat is érdemes megnézni.

2023. máj. 18. 11:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Telekom korlátlan Maraton
2023. máj. 19. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!