Pár napja váltottam csomagot Telekomnál és Korlátlan Gigaerős mobilnetet kértem. Másnak is lassú a net?
Próbáld meg újraindítani a telefont.
Nekem Esztergomban a 4k videó is megy.
"1 / 2 /3mb/sec"
3 millibit/sec valóban szerény tempó.
1) Biztosan európai 4G-kompatibilis a telefonod? A kínai/world edition telefonok gyakran más frekvenciasávot használnak 4G-re, mint az európai szolgáltatók.
2) Milyen hálózatra csatlakozol? Lehet, hogy alapértelmezetten a 3G-re csatlakozik a telefon, mindenképpen nézd meg a beállításokban!
3) Az, hogy Kecskeméttől 20km-re laksz, még nem jelent semmit. Az én lakásomban Budapest közepén a 2G is marha gyenge. Menj el sétálni és közben végezz sebességtesztet!
4) Milyen sebességet _garantál_ a szerződésed? Mert ha az 1Mb, akkor bizony a szolgáltató vonogatni fogja a vállát, hogy hát az megvan.
Na ez az, sokan nem tudják, hogy a szerződésben bizony általában 0 Mbps körüli garantált letöltési sebesség áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!