Tudnátok olyan telefonokat javasolni amihez jár toll, de
nem olyan drága?
Figyelt kérdés
Nézelődöm egy ideje olyan telefon után amihez jár toll,de nem találtam olyat ami jó is lett volna s nem kerül horribilis összegbe...
Lehet hogy kicsit hülye kérdés légyszíves nézzétek el nekem telefonok terén nem nagyon vagyok képben.
2023. máj. 14. 09:32
1/10 anonim válasza:
Kifejezetten nyomásérzékeny érintőtollhoz készült kijelző csak néhány drága Samsung telefonban van. A többinél "kapacitív" (olcsó) érintőtoll használható. Ennek nem hegyes a vége, hanem tompa, gömbölyű, olyasmi, mint az ember ujja, művészi rajzokhoz, jegyzetekhez nem (nagyon) használhatók, de mutogatni megfelelnek.
2023. máj. 14. 09:54
2/10 anonim válasza:
Relatív hogy kinek mi a drága, én ezek közül javasolnák készüléket:
Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 9
Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 10+
Samsung Galaxy Note 10 Lite
Samsung Galaxy Note 20
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Samsung Galaxy S21 Ultra
Samsung Galaxy S22 Ultra
Samsung Galaxy S23 Ultra
2023. máj. 14. 12:14
3/10 anonim válasza:
#2 Szerinted a Samsung egyik aktuális csúcsmodelljének drágasága relatív? Egy ilyen majdnem félmillió Ft normális helyen.
2023. máj. 14. 12:24
4/10 anonim válasza:
Valakinek az 500 ezer sem draga.
2023. máj. 14. 14:08
5/10 anonim válasza:
Lehet, de a kérdezőnek valószínűleg az lenne, különben nem érdekelné az ára.
Furcsa egyébként, hogy más nem csinál ilyet, persze olcsóbban.
2023. máj. 14. 14:40
6/10 anonim válasza:
Apple csinál tabletnél, mert mondjuk ott van igazán értelme.
Próbálkozott vele több gyártó, köztük az LG de nem volt rá olyan nagy igény, mint azt sokan gondolják.
Drága a tervezési költsége és nincs olyan nagy célközönség, azt meg bőven lefedi a mostani S Ultra, meg a régi Galaxy Note széria.
2023. máj. 14. 17:17
7/10 anonim válasza:
A tablet teljesen más kérdés, több típus is támogatja, nem csak az Apple, ráadásul csak évek után csatlakozott pl. a Samsung Galaxy Tab S szériához. Ha nem lenne olyan nagy igény, akkor a Samsung Galaxy Note (vagy S Ultra) széria sem támogatná, nem gondolod?
2023. máj. 14. 18:00
8/10 anonim válasza:
Nem, akkor miért csak az az 1 széria támogatja ha olyan hatalmas igény van rá? Az Apple sem csinálja meg az Max Pro szériában, pedig ők megcsinálják azt amiben plusz pénz/profit van, ezeknek kérem a miértjét tőled.
2023. máj. 14. 18:46
9/10 anonim válasza:
Hozzátéve, hogy az S Pen-t nem az átlag embereknek szánják elsősorban hanem újságíróknak, grafikusoknak, ill. olyan személyeknek akiknek a munkájához sokat hozzátesz. Az ára sem 2 Ft és nem véletlenül nem kapja meg minden A szériás Samsung, szóval ők sem hülyék, piackutatás után döntenek ezek alapján.
8-as vagyok.
2023. máj. 14. 18:49
10/10 anonim válasza:
Hatalmas igény szerintem sincs, de ha van ilyen széria, akkor biztos nem elhanyagolható. Tudom, hogy nem olcsók az ilyen tollak sem. Majd körülnézek a témában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!