Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes lecserélni a samsungom...

Érdemes lecserélni a samsungom iphonera?

Figyelt kérdés
Soha nem volt még iphonom, volt egy időszak amikor nagyon akartam mert rengeteg mindenkinek volt. Meg mindig figyeltem mikor jön ki az új iphone, de ezt a figyelést az iphone xnél abbahagytam és nem is követtem már az új szériákat. De most mivel ballagok, a szüleim gondolkoztak azon hogy vesznek nekem egy telefont mert már nagyon szerettem volna mindig is egy iphonet. Az lenne a kérdésem hogy 2023-ban melyik iphone éri meg a legjobban? Nehéz kezelni? Sokkal másabb mint egy android? Most jelenleg egy samsung A13 telefonom van. De volt már huaweiem is. Valaki el tudná magyarázni nekem ezt az egészet hogy mi a különbség? Mert soha nem merültem bele ebbe igazán. Nem szeretnék drága telefont sem. Max ilyen 350-450 ezer ft kategóriában.

2023. máj. 12. 18:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

"Ami hátrány az iPhonekon hogy nem lehet SD kártyával bőviteni."

Szinte semelyik új, androidos telefont sem lehet. Bár nem értem, hogy miért akar ezzel valaki szórakozni 2023-ban.

2023. máj. 13. 12:17
 22/23 anonim ***** válasza:

Mivel az A13 egy olcsó, alsó kategóriás, az Apple pedig csak felső és csúcskategóriás telefonokat gyárt, ezért nyilván egy előre lépés lenne. Az IOS-ről annyit hogy nem másabb sokkal mint az Android OS vagy az Android alapú rendszerek. Szerintem az Ios egy egyszerűbb rendszer mint az Android OS. Kevesebb a beállítási lehetőség benne, de emiatt könnyebb is használni. Összességében nincs vele bajom, de nekem egy picit fapadosnak hat mondjuk a One UI-hoz képest. Amit kiemelnék, hogy a file megosztás nem túl egyszerű az Apple telefonjaival nem Apple telefonra és fordítva. Nekem az istenért sem akar működni a bluetooth file megosztás, de még kábellel sem tudtam dokumentumokat átmásolni egy másik eszközre. Egyedül Google drive-on tudtam adatokat mozgatni, ami mondjuk nem tragédia, de ha valakinek el szeretnél küldeni jó minőségben egy hosszabb videót, arra nem tudom mi a megoldás.

Az Iphone X egy nagyon jó telefon volt anno és még mindig ok. Az újaktól nem vagyok úgy hasra esve. Egyébként én egy Iphone 13-at vennék a helyedben, ha nem zavar hogy nincs benne zoomkamera és hogy csak 60Hz a kijelző frissítése. Hivatalos helyről 300K körül van. Ha nem vagy biztos a dologban, akkor pedig vehetsz egy Galaxy S23-at, ami nagyjából 50 ezerrel drágább mint a 13, de szerintem megéri a felárat. De mondom, ha mindenképp Ios-t akarsz, akkor szerintem az Iphone 13 éri meg a legjobban.

2023. máj. 13. 13:15
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
11. Csak azt felejted el hogy az Apple csak a felső kategóriában gyárt. Ha egy másik gyártó hasonló tudású telefonjaival hasonlítod össze, akkor bizony azok is ugyan annyiba vagy többe kerülnek. A Galaxy S23 Ultra például 100 dollárral kerül többe az USA-ban, mint az almás cég csúcsmodellje.
2023. máj. 13. 13:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!