Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vásároltam részletre egy...

Vásároltam részletre egy Iphone 13-at a Telekomtól, biztosìtást nem kértem, de látom, hogy az ügyintéző beállította, érdemes lemondanom ha eddig sosem történt semmi a telefonjaimmal?

Figyelt kérdés
Ez az összeg megdobja majdnem 4800 ft-al még a számlát.
2023. máj. 2. 05:19
 1/9 anonim válasza:
36%
Ne mond le semmiképpen, mert bármi baja lehet a telefonnak, akkor eléggé nagy gázban leszel...
2023. máj. 2. 06:36
 2/9 NTBS ***** válasza:
Szerintem ne mond le.
2023. máj. 2. 07:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2023. máj. 2. 07:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Érdemes lemondanod!

Nekem a telekom ügyintéző mondta, hogy ne kössünk amikor nemrég apámnak vettük a telefont.

Elmondta, hogy a gyerekének a telefonjára volt biztosítás, betört a kijelzője és a javításhoz még önrészt is kellett fizetnie, nem volt elég hogy 2 évig fizette a biztosítást.

Számlj utána: 2 év alatt közel 120ezer forintot kifizetsz úgy, hogy nagy valószínséggel nem lesz semmi baja a telefonodnak. Ennyiért már zsebből ki lehet fizetni egy kijelzőcserét ha mégis betörik. Ha nem töröd össze, akkor meg megmarad a pénzed.

Ráadásul még az akadékoskodás is megy, hogy erre-arra-amarra nem vonatkozik a biztosítás, úgyhogy mégiscsak fizetned kell a javításért.

Ki van ez találva! Te mint kisember, utolsó senki előfizető biztosan nem jársz jól! Lehúznak rólad még havi 5000-et a semmire.

2023. máj. 2. 09:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy a 4.hozzászóló írta! Volt benne részem 1,5 éve. Mondd le, semmi értelme, főleg ha tudsz vigyázni a telefonjaidra.
2023. máj. 2. 12:39
 6/9 A kérdező kommentje:

Soha nem tört össze egy sem, tokban vannak és üvegfólia is van rajta.

Lehet hülyén hangzik, de még koszos kézzel sem fogom meg a telefonjaimat annyira vigyázok rájuk.

2023. máj. 2. 12:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"biztosìtást nem kértem, de látom, hogy az ügyintéző beállította"

kérd vissza az eddig befizetett összeget, ha nem kérted ...

2023. máj. 3. 15:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez nem kérés kérdése.

Amikor vásárolsz egy telefont, ahhoz automatikusan jár 1 hónap díjmentes biztosítás.

Ez 1 hónap után fizetőssé válik, ugyanakkor bármikor díjmentesen lemondható. Ezt van, hogy elmondja az ügyintéző kolléga, de ha nem is, a szerződésben benne van.

Na már most.. mivel a szerződésben benne van, így nem jogos bármit is visszakövetelni, mert egyedül a te hibád, hogy annyira nem veszed a fáradtságot, hogy megnézd, hogy egyáltalán mire szerződtél.

Én pont tegnap vásároltam telefont, nekem elmondták személyesen.. a tapasztalatom és az ügyintéző által elmondottak is azt javasoljàk nekem, hogy megéri fizetni.

Hiába, hogy önrészt kell fizetni bizonyos esetben, ennek a mértéke viszonylag alacsony a készülök árához képest, főleg, ha új készülékről van szó.

Egy ismerősöm telefonja is pont 2-3 hete ment tönkre, 2 évig fizetett 3300Ft biztosítást (79.200) + 25.000Ft önrész, és mivel a telefon nem volt javítható, egy teljesen új készüléket kapott, aminek jelen pillanatban 250.000Ft a piaci a ára.

A teljes ügyintézés egyébként 2 hetet vett igénybe, ennyi volt mire bekerült a szervizbe, átvizsgálták, és készhez vette az új készüléket.

2023. máj. 6. 10:05
 9/9 anonim ***** válasza:

* készülék

* kézhez

2023. máj. 6. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!