Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 100 utódjaként melyik...

Nokia 100 utódjaként melyik típus lenne megfelelő?

Figyelt kérdés

Vettem egy Nokia 105-öt (nem magamnak), kipróbáltam és csak a negatívumokat tudom sorolni:

- Elsőre valamiért be sem tudtam kapcsolni, még nem jöttem rá miért, egy ki- és bekapcsolás után is előfordult, arra gyanakodtam elsőre, hogy kell vagy 5 másodpercig is nyomni a bekapcs. gombját, de nem...

- A billentyűzárhoz nem kell már csillag gombot nyomni mint a réginél (ez még a legkevesebb)

- Liszt csengőhang lett volna a preferált, már az sincs, csak a Tárrega!

- A navi gomb közepe az "OK", ami rohadtul nem oké, körömheggyel nyomva is előfordul, hogy valamelyik kurzor nyíl irány is azzal együtt nyomódik le. Ez a legnagyobb baj a típussal. Ha valahogyan beállítható a bal gomb "OK"-nak, akkor azt legyen kedves valaki leírni.

- A régi tű vékony power jack csatlakozót micro USB-re cserélték (minek?), ami nem tudom meddig fogja bírni egy idősebb kezében..

- Ellenben a micro SIM-et már igazán beújíthatták volna, mert csak a gond van a leejtés miatti kontakthibával.

Fontos, hogy Nokia legyen a menürendszer miatt, mert már a Doro sem vált be, pedig az minőségben még mindig jobb volt.

#csere #minőség #Doro időstelefon
2023. ápr. 27. 04:28
 1/9 A kérdező kommentje:
javítás: idősebb nő* kezében
2023. ápr. 27. 04:30
 2/9 qkker1 ***** válasza:
100%
3310
2023. ápr. 27. 13:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Komolyan, jelenleg húszezret kéne költeni egy használható butafonért?
2023. ápr. 27. 22:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Utánakérdeztem, az összes ma gyártott Nokia feature phone túlárazott hulladék..
2023. máj. 20. 16:06
 5/9 qkker1 ***** válasza:
Szerinted, nekem tökéletesen megfelelnek ár/érték arányban. Több típus is van a családban.
2023. máj. 20. 16:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Mikori gyártásúak és mennyibe kerültek? Többszörös áruk lett most ezeknek is. A problémákat pedig a kérdésben olvashatod.
2023. máj. 20. 16:39
 7/9 qkker1 ***** válasza:
2021-2023
2023. máj. 20. 17:13
 8/9 anonim ***** válasza:
7%

Passz.

ha korrekt nyomógombos telót akarsz, bizony zsebbe kell nyúlni.

én pl 40 000-ért vettem, mondjuk én folyamatos net kapcsolatban is vagyok.

2023. máj. 20. 17:41
 9/9 anonim ***** válasza:
81%
Fun fact: Amerikaban lecserelik az okostelefonjukat butatelefonra.
2023. máj. 20. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!