Nokia 100 utódjaként melyik típus lenne megfelelő?
Vettem egy Nokia 105-öt (nem magamnak), kipróbáltam és csak a negatívumokat tudom sorolni:
- Elsőre valamiért be sem tudtam kapcsolni, még nem jöttem rá miért, egy ki- és bekapcsolás után is előfordult, arra gyanakodtam elsőre, hogy kell vagy 5 másodpercig is nyomni a bekapcs. gombját, de nem...
- A billentyűzárhoz nem kell már csillag gombot nyomni mint a réginél (ez még a legkevesebb)
- Liszt csengőhang lett volna a preferált, már az sincs, csak a Tárrega!
- A navi gomb közepe az "OK", ami rohadtul nem oké, körömheggyel nyomva is előfordul, hogy valamelyik kurzor nyíl irány is azzal együtt nyomódik le. Ez a legnagyobb baj a típussal. Ha valahogyan beállítható a bal gomb "OK"-nak, akkor azt legyen kedves valaki leírni.
- A régi tű vékony power jack csatlakozót micro USB-re cserélték (minek?), ami nem tudom meddig fogja bírni egy idősebb kezében..
- Ellenben a micro SIM-et már igazán beújíthatták volna, mert csak a gond van a leejtés miatti kontakthibával.
Fontos, hogy Nokia legyen a menürendszer miatt, mert már a Doro sem vált be, pedig az minőségben még mindig jobb volt.
Passz.
ha korrekt nyomógombos telót akarsz, bizony zsebbe kell nyúlni.
én pl 40 000-ért vettem, mondjuk én folyamatos net kapcsolatban is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!