Regi Nokia telefonokkal (3510i) fel lehet menni az internetre?
Figyelt kérdés
Valami uton modon fel tudnak kapcsolodni a halozatra?2023. ápr. 26. 08:51
1/12 anonim válasza:
GPRS van rajta, WAP-oldalakat gondolom támogat, de nem hiszem, hogy van még ilyen, legalábbis Magyarországon.
2/12 A kérdező kommentje:
Vettem 1et alternativ ceges telefonnak amig melozok a hivasok miatt,de nem tudom,hogy fel tud e maszni az internetre. Szombat erkezik meg. Addig remelem okosabb leszek. az se baj ha nem tud,csak tudjam,hogy nem tud.
2023. ápr. 26. 09:25
3/12 anonim válasza:
"de nem tudom,hogy fel tud e maszni az internetre."
Nem a mászás a lényeg, hanem a leírónyelv amivel az oldalt létrehozták.
Képes elérni erőforrásokat, csak nincs meg az eszköz hozzá, amivel megjelenítse. Amit meg képes lenne, olyan meg már rég nincs.
Mintha kimennél az utcára, és latinul próbálnál meg kommunikálni.
4/12 anonim válasza:
Elnézve a telefon specifikációit sajnos se Bluetooth, se infra kapcsolat nincs rajta, de van rajta FBus/MBus csatlakozó:
esetleg azon keresztül (anno szerverhez csatlakoztattunk egy ehhez hasonló Nokia telefont és probléma esetén a szerver küldött egy SMS-t a rendszergazdának).
5/12 A kérdező kommentje:
Hat oszinten csak arra keresek megoldast,hogy tegyek ra egy axel folie-t :)
2023. ápr. 26. 11:51
6/12 anonim válasza:
Wapot használhattál volna rajta 15 éve.
7/12 A kérdező kommentje:
és most?
2023. ápr. 27. 08:21
8/12 anonim válasza:
Csinálhatsz magadnak ha van rá időd.
9/12 anonim válasza:
Szerintem rég lekapcsolták az összes ilyet. Amúgy sem volt bennük sok köszönet, pár karakter fért el a kis kijelzőn, dög lassú a telefon, a hálózat is, szerintem felejtsd el.
10/12 A kérdező kommentje:
Csinalhatok magamnak wap servert? Hogy??? Ez erdekel!!!
2023. ápr. 27. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!