Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokian G11-es telefonra kell...

Pisti5356 kérdése:

Nokian G11-es telefonra kell kijelzővédő? Illetve tok?

Figyelt kérdés
A kérdésből látszik hogy nem vagyok egy telefonguru, ez a telefon is legfőképp a hosszú üzemidő és az ára miatt érdekel. Azt olvastam hogy üveg védi a kijelzőt gyárilag, akkor erre már nem is kell feltetetni semmi külön védőfóliát? Illetve hogy a hátlap nem csúszik a kézben. Ez biztos jó, de gondolom nem árt ha kap egy tokot ami védi a leeséstől.

2023. ápr. 13. 08:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogy kell az túlzás, de ártani nem árt. Évek után is lehet karcmentes ilyenek nélkül, ha vigyázol rá.
2023. ápr. 13. 08:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Akkor valami tokot azért lehet veszek rá. Illetve az első használatbavételkor kell az akksival külön foglalkozni? Teljesen lemeríteni, utána teljesen fel, vagy ilyesmi?
2023. ápr. 13. 09:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem vegyél rá fóliát is, meg tokot is. Ezzel megóvod teljes mértékben a telefont az esetleges leejtésektől, illetve ha később el akarod adni, az nagy plusz lesz hogy nincs maga a készülék lelakva.

Akksival nem kell foglalkozni.

2023. ápr. 13. 09:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem Nokia 5.1 Plus-om van, most volt 4 éves.

Tokkal illetve kijelzővédőfólia nélkül használom.

Azóta is karcmentes.

Ha vigyázol rá nem lesz baja.

Akkuval nem kell foglalkozni, maximum annyi, hogy nem érdemes hagyni teljesen lemerülni.

Enyém akkuja még mai napig tökéletes, szinte gyári üzemidőt hoz.

Pedig rengeteget van használva.

USB-je ment tönkre nekem mivel töltés közben beleakadtam kábelbe és repült pár métert.

Alkatrész nagyon olcsó volt, cseréje sem volt drága, azóta is tökéletes.

2023. máj. 5. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!